آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۷۲۷
در راستای گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت؛

امضای تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی فناورآنه دانشگاه تبریز و شرکت گسترش صنایع ریلی ایران

در راستای گسترش ارتباط متقابل دانشگاه با جامعه و صنعت تفاهم‎‌نامه همکاری پژوهشی –فناورآنه بین دانشگاه تبریز و شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) امضاء شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در راستای گسترش ارتباط متقابل دانشگاه با جامعه و صنعت تفاهمنامه همکاری پژوهشی –فناورآنه بین دانشگاه تبریز و شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) امضاء شد.


جلال شیری، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریزدر بازدید از شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) ضمن ابراز خشنودی از حضور در جمع نخبگان صنعتی کشور و اقدامات ارزنده فنآورانه و پیشرفت‌های تولیدی شرکت ایرید گفت: پشتیبانی علمی و فنآورانه از بخش‌های تولیدی و صنعتی جامعه به عنوان یکی از رسالت‌های اساسی دانشگاه‌ها است و با توجه به نام‌گذاری امسال به سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی‌ها توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) عمل به این مسئولیت جایگاه والایی در برنامه‌ها و سیاست‌های مدنظر دانشگاه تبریز دارد.


شیری با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه قدیمی و جامع کشورافزود: دانشگاه به عنوان بازوی مشورتی صنعت است و آگاهی از نیاز‌های صنعت و توانمندی‌های علمی دانشگاه موجب گسترش ارتباط علمی و عملی ما بین دانشگاه و صنعت می‌شود لذا ضروری است مسئولان هر دو مجموعه از تمام ظرفیت‌ها برای گسترش ارتباط استفاده نمایند و دانشگاه تبریز آماده همکاری برای پشتیبانی از تولید و کاربردی شدن پژوهش‌های دانشگاهی برای حل نیاز‌ها و مشکلات بخش صنعتی جامعه است.


در ادامه دیدار بهرامی مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) ضمن ارائه گزارش اجمالی از تاریخچه و فعالیت‌های این شرکت گفت: عمده فعالیت تخصصی این شرکت در زمینه تولید سوزن خطوط راه‌آهن و مترو است که به عنوان سازه اصلی راه‌آهن در تفکیک مسیر‌های اصلی به فرعی هست. این محصول تا دو سال قبل به صورت وارداتی و یا مونتاژ در کشور قابل‌استفاده بود که برای اولین بار در ایران باهمت و توانمندی مهندسین ایرانی و بومی کلیه مراحل طراحی و ساخت این قطعات در این شرکت با موفقیت صورت گرفت.


بهرامی با اشاره به خودکفایی کشور از بابت نیاز به این قطعات توسط شرکت ایدر ادامه داد: خوشبختانه با استفاده از پتانسیل نیروی علمی و پژوهشی، به‌کارگیری جوانان نخبه، تولید محصولات دانش‌محور توانستیم همه نیازمندی‌های صنایع ریلی کشور اعم از مترو، راه‌آهن و خطوط ارتباطی صنایع و معادن به این قطعات را برآورده نموده است و با توجه به نیاز شدید کشور‌های منطقه به این محصولات آماده صادرات محصولات به کشور‌های منطقه هستیم.


در ادامه این دیدار مسئولین واحد‌ها و مدیران و اساتید حاضر در جلسه ضمن ارائه برخی از نیازمندی‌ها و پروژه‌های مدنظر، بررسی توانمندی‌های طرفین راهکار‌های عملیاتی نمودن تفاهمنامه را بررسی و نکاتی را ارائه کرد.


قابل‌ذکر است، در حاشیه این دیدار ضمن امضاء و تبادل تفاهمنامه همکاری مابین شیری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز و بهرامی مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایدر)، شیری به همراه هیئت همراه از بخش‌های مختلف تولیدی و صنعتی این شرکت بازدید کردند.


در این بازدید ابراهیم بابایی مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز و  ندیری رئیس گروه ارتباط با صنعت، مالکیت فکری وکارآفرینی دانشگاه بهمراه دکتر مهران محبوب خواه و دکترسید رضا دامادی، مهندس نادری رئیس اداره کاره شهرستان تبریز و همچنین برخی از کارشناسان امور فنآوری دانشگاه حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار