کد خبر:۹۸۰۸۷۹

«فصلی نو» در شبکه چهار

مستند تک قسمتی «فصلی نو» روز جمعه ۱۲ آذرماه ساعت ۱۳ روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، در پی درخواست تعداد‌ی از شرکت‌های داخلی تولید لوازم خانگی از رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از واردات لوازم خانگی، رهبر انقلاب در نامه‌ای به رئیس‌جمهور اعلام کرد که طبق نامه‌ا‌ی که کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی به ایشان نوشته‌اند، واردات این محصولات باعث شکستن کمر تولیدکنندگان می‌شود و باید جلوی آن گرفته شود. همین موضوع باعث شد تا گروه سیاسی شبکه چهار سیما برنامه‌ای تحت عنوان «فصلی نو» تدارک ببیند.
بنا بر این گزارش، این برنامه به سراغ کارآفرینان و تولید کنندگان لوازم خانگی رفته و پای صحبت‌های این فعالان اقتصادی نشسته است. همچنین با کارشناسان کسب کار هم در این برنامه برای واکاوی بیشتر این موضوع گفتگو شده است.
مقایسه واردات کالا در کشور‌های پیشرفته، موانع زدایی، مجوز‌های دست و پاگیر، تولید و حمایت و پشتیبانی، صادرات، تعرفه بر کالا‌های وارداتی و.. از جمله موضوعاتی است که مستند «فصلی نو» به آن پرداخته است.
به گفته عطیه قائم مقامی نویسنده و کارشناس برنامه: انتخاب شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی ها» را باید ادامه شعار «جهش تولید» و «رونق تولید» در دو سال گذشته دانست، علاوه‌بر آنکه به ضرورت توجه مضاعف مسئولان و مقامات دستگاه‌های اجرایی و قانون‌گزاری به ارتقای ظرفیت‌های تولیدی کشور به عنوان تنها علاج گذر از شرایط خطیر کنونی اشاره دارد، گویای آن است که سیاست‌گذاری برا‌ی بهبود ظرفیت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری، بدون رفع موانع و چالش‌های این بخش و پیگیریی برنامه‌های حمایتی هدفمند، موفقیت‌آمیز نخواهد بود. در این برنامه سعی شده بیشتر به راهکار‌های عبور از بحران پرداخته شود.

این برنامه با گویندگی یوسف رحیمی روایت می‌شود و همچنین مدیر تصویربردار این کار امید فولادوند است.

فرج آلادین که تجربه تهیه کنندگی برنامه‌های مختلف اقتصادی را در کارنامه کاری خود دارد تهیه کنندگی و کارگردانی این مجموعه را عهده دار است.

«فصلی نو» در گروه گروه سیاسی شبکه چهار سیما تولید شده و روز جمعه ساعت ۱۳ پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار