کد خبر:۹۸۱۷۰۰

اقدامات سه ماهه معاونت امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشریح شد

اقدامات معاونت امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی سه ماهه گذشته در دولت سیزدهم تشریح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رایزنی و پیگیری مراحل تصویب طرح‌ها و لوایح مرتبط با وزارتخانه از جمله طرح‌های تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی، تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت- اصل ۸۵، اصلاح قانون شورا‌های اسلامی کار، لایحه نحوه کمک‌های اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، لایحه تصویب مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی ۱۹۸۱ و پروتکل ۲۰۰۲ مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی و لایحه مقاوله نامه بازرسی کار ۱۹۴۷ از جمله مهم‌ترین اقدامات این معاونت در حوزه امور مجلس در این سه ماه به شمار می‌رود.

بر اساس این گزارش، در راستای تعامل مناسب و مستمر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، چهار نشست مشترک وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با فراکسیون‌های مجلس و هفت نشست در کمیسیون‌های مجلس هماهنگ و برگزار شد.


همچنین آقای دکتر عبدالملکی با حضور در صحن علنی مجلس گزارشی از عملکرد اشتغال و اجرای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه کل کشور به نمایندگان ارائه کرد.


گفتنی است، با پیگیری‌های انجام شده، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۱۳۲ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی (مجموعا ۱۶۸ دیدار) در این مدت دیدار و درخواست‌ها و مشکلات مطرح شده در خصوص حوزه‌های انتخابیه را بررسی کرد.

همچنین، برگزاری نشست‌های شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارتخانه در استان ها، دریافت مصوبات و تدوین و تهیه مجلد سه ماهه و ارائه به معاونین وزیر، روسای سازمان‌ها و صندوق‌ها و بانک‌های تابعه و مدیران اجرایی استان ها، تهیه گزارش سفر مدیران وزارتخانه و مصوبات مربوطه، جمع آوری گزارش عملکرد واحد‌های کار و خدمات اشتغال مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، تهیه، تدوین و به روز رسانی شناسنامه استان ها، ارتباط و تعامل موثر با مدیران کل استان‌ها به منظور پیگیری نیاز‌های استانی از واحد‌های ستادی در دستور کار قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار