آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۲۲۰۲
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت:

برنامه‌های هفته پژوهش دانشگاه علم و صنعت هدفمند طراحی شده است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت گفت: برنامه‌های امسال جشنواره پژوهش و فناوری این دانشگاه متفاوت از هر سال، گسترده و هدفمند طراحی شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یونسیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، ضمن معرفی برنامه‌های جشنواره پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ دانشگاه علم و صنعت ایران و اهتمام ویژه دانشگاه به توسعه فناوری و تعاملات صنعتی، از راه‌اندازی وب سایت جامع هفته پژوهش برای اولین بار خبر داد و افزود: مراسم روز پژوهش دانشگاه، دوشنبه ۲۲ آذرماه با حضور مقامات عالی کشوری برگزار می‌شود.


مراسم روز پژوهش
معاون پژوهش و فناوری در خصوص معرفی این برنامه‌ها گفت: مراسم روز پژوهش دانشگاه، ساعت ۱۳:۳۰ روز دوشنبه ۲۲ آذرماه، در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) و به صورت حضوری/ مجازی برگزار می‌شود که در آن ضمن سخنرانی مهمانان ویژه و رییس محترم دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری، گزارشی از فعالیت یک‌ساله پژوهش دانشگاه ارایه و برنامه‌های آتی حوزه پژوهش را تبیین می‌کند.


همچنین به روال سال‌های قبل، منتخبین پژوهش در بخش‌های برترین‌های تعاملات صنعتی، برترین‌های اعتبار پژوهشی، فعالیت‌های قابل تقدیر و کارشناسان نمونه تقدیر می‌شوند. در کنار این مراسم و در سالن‌های جانبی مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) نیز نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه طی دو روز دایر خواهد بود که افتتاح این نمایشگاه، در روز ۲۱ آذرماه انجام می‌شود.


برگزاری بیش از ۱۸ همایه (سیناپس) دانشگاه-صنعت
یونسیان افزود: معاونت پژوهش و فناوری از هشت دفتر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه درخواست نموده است هر کدام، چند رویداد هدفمند را برنامه‌ریزی کنند به گونه‌ای که در پایان هر رویداد، ارتباط اساتید و آن صنعت برقرار و رویداد، منجر به پروژه شود. هدف این رویداد‌ها در واقع، ایجاد همایه‌های صنعتی است و هدف از آن صرفا سخنرانی نیست.


بیش از ۷۰ رویداد و فعالیت درون دانشکده‌ای
معاون پژوهش و فناوری گفت: امسال برای نخستین بار، فعالیت‌های درون دانشکده‌ای چشمگیری را داریم و هر دانشکده، برنامه‌های خاص خود را در قالب وبینار و سخنرانی تخصصی برنامه‌ریزی می‌کند. همچنین در بخش رویداد‌های دانشجویی، نمایشگاهی از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی به مناسبت هفته پژوهش برگزار خواهد شد.


سخنرانی‌های علمی سخنرانان برجسته بین‌المللی
بنابر توضیحات معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، امسال در بخش سخنرانی‌های علمی و کلیدی، سخنرانی کلیدی پروفسور کاظمی (استاد برجسته دانشگاه برکلی) با موضوع:» Physics-Based & Data-Driven Models for Biological Discovery & Medical Intervention «در تاریخ ۲۱ آذرماه؛ سخنرانی کلیدی پرفسور داد (استاد برجسته دانشگاه MIT) با موضوع «مدل‌سازی کوید ۱۹: پاندمی یگانه، پیامد‌های چندگانه» در تاریخ ۲۲ آذر و وبینار تخصصی دکتر کریمی (استاد برجسته دانشگاه کینگز کالج لندن) با موضوع: «Transposable Elements: Friends or Foes» برای ۲۳ آذرماه در نظر گرفته شده است.

همچنین سخنرانی پروفسور رحمیم با عنوان:«Artificial Intelligence and Medicine: Opportunities, Challenges and Best Practices» برای روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه، برنامه‌ریزی شده است. لازم به ذکر است سخنرانان مدعو یاد شده همگی از اساتید مطرح جهانی هستند و موضوعات روز دنیا را ارایه می‌دهند.


حضور در نمایشگاه بین‌المللی هفته پژوهش و رویداد‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری
یونسیان گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران امسال نیز در نمایشگاه بین‌المللی هفته پژوهش از ۲۳ تا ۲۷ آذرماه حضوری پررنگ خواهد داشت و در سالن شماره ۵ در غرفه‌ای به مساحت ۶۰ مترمربع، ۱۳۳ محصول و دستاورد فناورانه را در معرض بازدید قرار می‌دهد. همچنین حوزه نوآوری و توسعه فناوری نیز با برگزاری بیش از ۶ رویداد به معرفی فرصت‌های این حوزه در دو شاخه اساتید و دانشجویان خواهد پرداخت. همچنین طرح مدرسه کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت در این رویداد‌ها معرفی خواهد شد.


سایت جشنواره پژوهش
علاقه‌مندان برای اطلاع از جزئیات برنامه‌های جشنواره پژوهش در بخش‌های مختلف رویداد‌های حوزه نوآوری و توسعه فناوری؛ رویداد‌های صنعتی؛ رویداد‌های دانشجویی؛ سخنرانی‌های کلیدی و علمی؛ فعالیت دانشکده‌ها؛ گزارش عملکرد پژوهش؛ مراسم روز پژوهش و منتخبین پژوهش، به سایت هفته پژوهش دانشگاه به آدرس https://rw.iust.ac.ir/ مراجعه نمایند.


گفتنی است مراسم روز پژوهش دانشگاه، از طریق آپارات و LMS دانشگاه به صورت همزمان پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار