آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۳۶۰۳
در نشستی مطرح شد

قول همکاری و مساعدت کمیسیون آموزش مجلس برای تحقق اهداف بودجه‌ای دانشگاه شریف در سال ۱۴۰۱

نحوه تأمین منابع مالی و بودجه ۱۴۰۱ دانشگاه صنعتی شریف در نشستی با حضور رئیس این دانشگاه و برخی اعضای مجلس شورای اسلامی تعیین شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی شریف؛ نحوه تأمین منابع مالی و بودجه ۱۴۰۱ دانشگاه شریف در نشستی با حضور رئیس این دانشگاه و برخی اعضای مجلس شورای اسلامی تعیین شد.

این نشست با حضور علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، رسول جلیلی سرپرست دانشگاه صنعتی شریف، فرشاد فاطمی معاون اداری و مالی دانشگاه شریف، محمدرضا موحدی معاون پژوهش و فناوری و علی سلک غفاری رئیس پردیس بین‌الملل این دانشگاه در کیش برگزار شد.

در این نشست گزارشی از عملکرد و دستاورد‌های دانشگاه صنعتی شریف در زمینه‌های مختلف ارائه شد و سپس محمدرضا موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شریف در خصوص عملکرد پژوهش و ارتباط با صنعت و همچنین دستاورد‌های مرکز خدمات فناوری، شرکت‌ها، ناحیه نوآوری و توسعه آن در سال‌های اخیر و اشتغال و نوآوری مطالبی مطرح کرد.

در ادامه این جلسه، فرشاد فاطمی معاون اداری و مالی دانشگاه در خصوص همسان‌سازی حقوق و مزایا و مشکلات پیاده‌سازی آن در سال ۱۴۰۰ و همچنین از سرگیری فعالیت دانشگاه در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ و منابع مالی مورد نیاز، گزارش کاملی ارائه داد.

پس از آن علی سلک غفاری رئیس پردیس بین‌الملل گزارشی از عملکرد پردیس و پذیرش دانشجویان خارجی و لزوم توسعه فعالیت در منطقه آزاد ارائه کرد.

سپس حاضرین جلسه در خصوص اعتبار مورد نیاز دانشگاه در سال ۱۴۰۱، همچنین توسعه فعالیت‌های بین‌الملل پردیس کیش، لزوم حفظ ردیف مستقل اعتبار پارک علم و فناوری دانشگاه با توجه به ماهیت فعالیت و لزوم کاهش فاصله طبقاتی در دانشگاه از منظر پرداخت حقوق و مزایا مطالبی بیان کردند.

در پایان علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش عالی ضمن قدردانی از عملکرد و دستاورد‌های دانشگاه با بیان نظرات خود در خصوص مطالب مطرح شده برای تحقق اهداف دانشگاه در بودجه سال ۱۴۰۱ قول همکاری و مساعدت داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار