کد خبر:۹۸۴۳۲۷

شرکت دانش‌بنیان تجهیز الکترونیک اکسون در ششمین نمایشگاه بین‌المللی

بیمارستان‌سازی، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی یک محصول جدید توسط شرکت دانش‌بنیان ارائه کرد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک علم و فناوری البرز، شرکت دانش‌بنیان تجهیز الکترونیک اکسون درششمین نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌سازی، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی که همزمان با نهمین نمایشگاه ایران ساخت و هفته پژوهش ملی برگزار شد، یک محصول جدید (کاور زن کفش) توسط شرکت دانش‌بنیان ارائه کرد که مورد نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی، آزمایشگاه‌ها، داروخانه ها است.

مهندس حسن فدوی با اعلام این خبر گفت: تجهیزات پزشکی Exon یک شرکت دانش‌بنیان است که از تیمی از متخصصان در زمینه الکترونیک، مهندسی پزشکی، مکانیک، طراحی صنعتی، MBA ، فیزیوتراپی و گروه مشاوره پزشکی تشکیل شده است که تجهیزات و دستگاه‌هایی را در زمینه‌های آرایشی (پلاسمایی ، کربوکسیتراپی ، RF) ، فیزیوتراپی (Tecar ، موج شوک، لیزر پرقدرت) و سایر پروژه‌های تحقیقاتی (Hifo Nom Tumor Cancer Therapy) تولید می‌کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تجهیز الکترونیک (اکسون) با اشاره به محصول ارائه شده گفت: این محصول حاصل تلاش فناوران و متخصصان شرکت اکسون است و با توجه به کیفیت بالا و قیمت مناسب نسبت به مشابه خارجی با استقبال بازدیدکنندگان و دست اندرکاران تجهیزات بیمارستانی مواجه شد.

مهندس فدوی افزود: تجربه فناوران این شرکت در زمینه طراحی و ساخت این امکان را به متخصصان شرکت داده است تا تجهیزات و دستگاه‌های باکیفیت و قیمت پایین‌تری نسبت به رقبا تولید کنیم. که خوشبختانه این محصولات شرکت در هم در بازار ایران و سایر کشورها نیز به فروش می رسد.

گفتنی است اخیراً شرکت اکسون مستقر در پارک علم و فناوری البرزجهاد دانشگاهی، در نمایشگاه MEDICA ۲۰۲۱ در شهر دوسلدورف کشور آلمان شرکت کرد و محصولات خود را در معرض دید شرکت‌کنندگان قرارداد. در این نمایشگاه دستگاه‌های تکارتراپی، دستگاه شاک ویو تراپی، دستگاه لیزر فیزیوتراپی در حوزه توان‌بخشی و دستگاه پلاسما تراپی در حوزه پوست و مو و همچنین دستگاه کاور زن حرارتی کفش در حوزه تجهیزات بیمارستانی در معرض نمایش قرار داده شد که با استقبال طرف‌های خارجی بویژه آلمانی مواجه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار