کد خبر:۹۸۴۶۶۱

رونمایی از گرافیک جدید شبکه در شب یلدا

محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو سیما با اشاره به پخش ویژه‌برنامه «یلدای دو صفر» از رونمایی هویت بصری و گرافیکیِ جدید این شبکه خبر داد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه دو، محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو سیما با بیان اینکه یلدا شب حکایت، حکمت و محاکات و شب حکایت‌های ناب است، اظهار کرد: یلدا از دیرباز شب حکایت‌گرانِ پیر دِیر و کهنسالان درس‌آموز، شب رونمایی از نور، شب زایش خورشید، شب پاسداشت روشنایی، شب به ثمر نشستن انتظار و به بار نشستن امید است.

مدیر شبکه دو با اشاره به اینکه شبکه دو در این شب با تقدیم ویژه‌برنامه «یلدای دو صفر» از هویت بصری جدید شبکه رونمایی خواهد کرد، توضیح داد: «یلدای دو صفر» به نحوی فینال برنامه شاخص و ارزشمند «محاکات» را هم در بر دارد به گونه‌ای که از میان پنج برنامه منتخب، هیات داورانِ این برنامه یک روایت و حکایت برتر را با آرای مردمی انتخاب و معرفی خواهند کرد. ضمن اینکه بهترین روایتگر نیز از میان ده‌ها شرکت‌کننده در این برنامه برگزیده خواهد شد. یعنی هم بهترین قصه و هم بهترین قصه‌گو معرفی می‌شوند.

جعفری جلوه به رونمایی از هویت بصری و گرافیکی جدید این شبکه به عنوان هدیه ویژه شبکه دو به مخاطبان اشاره کرد و گفت: به پاس ظرفیت‌های نهفته در این شب بر آن شدیم یک هدیه ویژه شب چله نیز به مخاطبان ارجمندمان تقدیم کنیم و آن هم هویت بصری و گرافیک جدید شبکه دو سیماست که پس از سال‌های متمادی مبتنی بر هویت و ماموریت‌های این شبکه طراحی و نهایی شده است و امیدواریم در خور و شایسته مخاطبان‌مان باشد.

ویژه‌برنامه «یلدای دو صفر» با حضور مهمانان مختلف و در بخش‌های متنوع روز سه‌شنبه ۳۰ آذر در ۲ بخش شامل قسمت اول ساعت ۲۱ تا ۲۲:۲۰ و بخش دوم ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار