به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام دارایی در جلسه تکریم و معارفه مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برخی اقدامات نادرست در سالهای گذشته باعث تضعیف جایگاه سازمان غذا و دارو شده و به معنای واقعی کلمه مظلوم واقع شده است، این سازمان به خاطر اهمیت نقش رگولاتوریش بسیار مهم بوده و منطقهای مشخصی هم برای این وظایف وجود دارد.
وی افزود: کسانی که از ارز ترجیحی سوءاستفاده میکنند، همچون معتاد تزریقی تا زمانی که این ارز به آنها تزریق شود، زنده میمانند.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مخالفت با حذف ارز ترجیحی برای عدهای که ذینفع هستند، طبیعی است، گفت: با قطع ارز ترجیحی، منافع برخی به خطر افتاده و دچار سندرم محرومیت از رانت میشوند.
وی با بیان اینکه باید ظرفیت بهره برداری از فارغ التحصیلان و دانش پژوهان رشتههای مهندسی مرتبط با تجهیزات پزشکی ایجاد شود، عنوان کرد: باید در نحوه و میزان مصرف تجهیزات پزشکی شفاف سازی کنیم تا بتوانیم سیاستهای متناسبی را جهت بهره مندی مردم و بیماران طراحی کنیم.
دارایی ادامه داد: در حوزه تجهیزات پزشکی تنوع اقلام و کالاها بسیار گسترده است و با اصلاح فرآیندهای این اداره کل میتوانیم تا حد زیادی اجرای وظایف را تسهیل و یکپارچه کنیم و علاوه بر این، باید سرعت ارائه خدمات را نیز افزایش دهیم و آنها را به سمت سامانهای شدن پیش ببریم.
وی با تاکید بر سیاست حمایت از تولید داخل به شرط حفظ و ارتقای سلامت مردم حمایت از مردم، خاطرنشان کرد: مشارکت ذینفعان مختلف در عرصه سیاستگذاری و برنامه ریزیها در اولویت ماست.