کد خبر:۹۸۶۶۷
دوره فشرده آموزش مقدماتی خبرنویسی در مجتمع دانشگاهی کازرون برگزار شد
مدير روابط عمومي مجتمع دانشگاهي كازرون گفت: دوره فشرده آموزش خبرنویسی هفته گذشته ویژه دانشجویان فعال در عرصه نشریات دانشجویی در مجتمع دانشگاهی کازرون برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شیراز، ابراهيم آروند روز گذشته در نشست خبري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دوره آموزش خبرنویسی به صورت فشرده و با حضور 25 نفر از دانشجویان متقاضی مجوز نشریه و هیئت تحریریه نشریات دارای مجوز به مدت دو روز برگزار شد.
وي افزود: امور فرهنگی مجتمع دانشگاهی کازرون برای برگزاری این دوره آموزشی از نیکنام خشنودی، مدرس خبر و کارشناس رسانه دعوت به همکاری كرد.
مدير روابط عمومي مجتمع دانشگاهي كازرون با بيان اينكه دوره فشرده آموزش خبرنویسی برگزار شده، ویژه دانشجویان فعال در عرصه نشریات دانشجویی بوده است، گقت: امور فرهنگی با تهیه وسایل آموزشي، کمک آموزشی و رفاهی شامل رایانه به تعداد افراد شرکت کننده در کلاس که به اینترنت متصل بودند و ویدئو پروژکشن زمینه استفاده مناسب از این کلاس را فراهم كرد.
آروند از برگزاري كلاس هاي آموزشي آشنایی با حقوق مطبوعات، آیین نامه نشریات دانشجویی و آموزش گرافیک در نشریات دانشجویی در مجتمع دانشگاهي كازرون خبر داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.