آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۸۴۹
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

ساختار بودجه سلامت اصلاح می‌شود / سلامت الکترونیک مغفول مانده است

رئیس کمیته سلامت الکترونیک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تلاش کمیسیون برای اصلاح ساختار بودجه حوزه سلامت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فاطمه محمدبیگی، در تشریح نشست کمیته سلامت الکترونیک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در نشست دیروز پیشنهادات بودجه‌ای کمیته برای پیش‌بینی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ جمع‌بندی و نهایی شد. نشست‌های کمیته با حضور مسئولان و کارشناسانی از دستگاه‌های اجرایی و ناظر، دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس با انسجام و وحدت رویه انجام و چکش‌کاری خوبی بر روی پیشنهادات نهایی کمیسیون بهداشت در حوزه پرونده سلامت الکترونیک انجام شده است.

وی افزود: تلاش کردیم با اطمینان خاطری پیشنهادات را ارائه و خلاء‌های قانونی را پر کنیم و در مسیر کاهش هزینه کرد مردم از جیب، شفافیت نظام سلامت، دسترسی بیشتر مردم و سامانه‌ای و دیجیتال کردن سلامت گام برداریم البته دیجیتال کردن یکی از ابزار‌های تحقق دولت الکترونیک و عدالت است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در لایحه بودجه ۱۴۰۱ بحث سلامت الکترونیک کلی دیده شده و نظام ارجاع، پزشک خانواده و نسخ الکترونیک تنها در یک بند گنجانده و برای عملیاتی کردن آن‌ها تنها ۱،۳۹۸ میلیارد تومان پیش بینی شده در حالی که اگر بخواهیم فقط نظام جامع سلامت الکترونیک را بر مبنای دیتاسنتر‌هایی که باید نصب و هوشمندسازی نظام سلامت انجام شود را مورد توجه قرار دهیم تنها برای اجرای پروژه زیرساختی و تکمیل آن به ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان منابع لازم داریم.

محمدبیگی یادآور شد: در مجموع برای تکمیل حوزه سلامت الکترونیک که در برنامه‌های توسعه و قوانین سنواتی بودجه پیش بینی شده ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه لازم داریم در حالی که بودجه در نظر گرفته شده حدود ۷ دهم درصد از بودجه کل سلامت برای سه موضوع مهم است و به نظر می‌رسد که اهمیت موضوعی و زیرساختی سلامت الکترونیک مورد غفلت قرار گرفته است و در حال تلاش هستیم که در کمیسیون‌های بهداشتی و تلفیق اصلاح ساختار بودجه حوزه سلامت را مورد توجه قرار دهیم.

وی یادآور شد: هوشمندسازی در تمامی فرآیند‌ها به ویژه در حوزه سلامت می‌تواند باعث سرعت عمل، افزایش رضایتمندی مردم و صرفه‌جویی در منابع مصرفی وزارت بهداشت و حوزه سلامت شود و از منابع ذخیره‌ای که از محل اجرای نسخه و سلامت الکترونیک ایجاد می‌شود می‌توان هزینه‌های دیگر را تعریف و در جا‌های دیگر از جمله بخش پیشگیری هزینه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار