کد خبر:۹۸۸۷۷
پیش از سفر دو روزه به تل آویو
وزیر خارجه آلمان بر تداوم طرح سازش تاکید کرد
وزیر خارجه آلمان پیش از سفر دو روزه به سرزمین های اشغالی فلسطین، مذاکره را تنها گزینه برای حل مسئله فلسطین اعلام کرد.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاری آلمان، گیدو وستروله وزیر خارجه آلمان پیش از سفر به سرزمین های اشغالی فلسطین اعلام کرد: هرگونه اعلام یکجانبه استقلال از سوی فلسطینی ها، طرفین را به یکدیگر نزدیک نخواهد کرد و صلح و امنیت پایدار و گسترده را به همراه نخواهد آورد.
وی در گفتگو با روزنامه یدیعوت آحارونوت اسرائیل پیش از انجام سفر دو روزه به تل آویو، هیچ گزینه دیگری را جایگزین مذاکرات بین طرفین اسرائیلی و فلسطینی ندانست.
وستروله که قرار است در سفر دو روزه به سرزمین های اشغالی با رئیس جمهوری و وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفتگو کند از گفتگوی خود با مقامات تل آویو برای کاهش محاصره غزه خبر داد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰