به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی برنامه؛ عیسی بزرگزاده مدیر کل دفتر برنامه ریزی منابع آب در برنامه «فرامتن» شبکه افق گفت: در سالهای گذشته قریب به ۱۹۵ سد بزرگ در کشور و با حجم مخزنی حدود ۵۳ هزار متر مکعب ایجاد شده است که تلاش میشود، سیلابها در مخازن این سدها آرامش یابند و برای مصارف مختلف تولید برق آبی، کشاورزی، مصارف شرب و بهداشت و ... استفاده شود.
وی به سیلابهای اخیر کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به بارشهای اخیر در استان هرمزگان سدهای این استان به لطف خدا، پُر و کمبود آب استان نیز جبران و باعث شد که آبهای مورد نیاز کشاورزان منطقه سَرریز شود.
بزرگ زاده به چرایی ایجاد سیلابهای مختلف در استانهای کشور اشاره و اضافه کرد: سدها سازههای بسیار ویژهای هستند که نمیتوان در هر مکانی آنها را ایجاد کرد، بلکه از لحاظ موقعیتهای جغرافیایی و محیط زیستی و تاییدیههای نهادهای مختلف باید مورد بررسی قرار بگیرند.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی منابع آب تصریح کرد: اینکه در بسیاری از نقاطی که بارش داریم، اما سد نداریم هم به همین علت است که ما از نظر فنی، اقتصادی، ملاحظات محیط زیستی اجازه نداریم در هرمکانی سدی را ایجاد کنیم.
وی در برنامه «فرامتن» شبکه افق تصریح کرد: در سیل اخیر هرمزگان، بوشهر و جنوب کشور حتما در کار ما اشکالاتی وجود داشته است، به خصوص در بخش سرویس دهی و امداد رسانی پس از سیلاب، که باید بهتر عمل میکردیم تا مردم به سرعت زندگیشان از هجوم آب راحت شود و بتوانند به کار و زندگی خود بازگردند.