آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۹۰۳۵

ناتو: خطر درگیری با مسکو همچنان ادامه دارد

دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی هشدار داد که خطر درگیری با مسکو همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ینس استولتنبرگ» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هشدار داد که خطر بروز درگیری میان ناتو و روسیه همچنان امکان پذیر بوده، اما همچنان راه حل سیاسی درباره اختلافات میان دو طرف وجود دارد.

وی که با روزنامه «فایننشال تایمز» مصاحبه می‌کرد، گفت: «ایجاد راه حل سیاسی و در نظر گرفتن نگرانی‌های روسیه امکان پذیر است، اما خطر بروز درگیری با مسکو همچنان ادامه دارد».

استولتنبرگ درباره اقدامات بازدارنده ناتو در قبال روسیه در صورت بروز درگیری میان دو طرف هشدار داد.

دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی اضافه کرد که ناتو امیدوار است بهترین سناریو روی دهد و با تمام تلاش در این مسیر کار خواهد کرد، اما برای بدترین شرایط آماده خواهد بود.

وزارت خارجه روسیه اواسط ماه دسامبر ۲۰۲۱ (ماه گذشته میلادی) به دنبال تشدید تنش‌ها میان مسکو و کشور‌های غربی بر سر موضوعاتی از قبیل اوکراین، دو پیش‌نویس درباره ضمانت‌های امنیتی بین روسیه، ایالات متحده و ناتو ارائه کرد.

در این پیش‌نویس‌ها، روسیه به آمریکا پیشنهاد داد که متعهد شود در جمهوری‌های سابق شوروی که عضو ناتو نیستند، پایگاه‌های نظامی ایجاد نکند و از گسترش این اتحاد به شرق خودداری کند.

مقام‌های ارشد روسیه طی هفته‌های اخیر به صورت مکرر ضمن رد ادعا‌ها درباره تدارک مسکو برای حمله به اوکراین، به آمریکا و کشور‌های غربی درباره گسترش سازمان ناتو به سمت مرز‌های روسیه و عضویت کشور‌هایی از قبیل اوکراین در این ائتلاف نظامی غربی هشدار داده‌اند.

این در حالی است که یک مقام ارشد دولت آمریکا شامگاه شنبه گفت که واشنگتن و متحدانش آماده هستند تا در مذاکرات درباره اوکراین با روسیه، در مورد امکان محدود کردن رزمایش‌های نظامی و استقرار موشکی در منطقه توسط هر یک از طرفین گفتگو کنند.

این مقام ارشد دولت بایدن گفت واشنگتن تمایلی به بحث در مورد محدودیت‌های استقرار نیرو‌های آمریکایی یا وضعیت توزیع آن‌ها در کشور‌های ناتو در منطقه ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار