کد خبر:۹۹۱۹۲۵
رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد:

فروش ۱۳۰ هزار نسخه کتاب در اولین روز نمایشگاه مجازی کتاب تهران

علی رمضانی از فروش ۱۲۹ هزار و ۴۴۸ نسخه کتاب در نخستین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی رمضانی (رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران) با بیان این‌که در نخستین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران 129 هزار و 448 نسخه کتاب به مبلغ 89 میلیارد و 467 میلیون و 786 هزار و 547 ریال در سراسر کشور به فروش رسید، گفت: 24 هزار و 924 سفارش کتاب از سوی مردم ثبت شده است که از این تعداد ده هزار و 78 سفارش کتاب از سوی ناشران حاضر در این نمایشگاه ارسال شده و 14 هزار و 846 سفارش در انتظار ارسال است.

فروش ۱۳۰ هزار نسخه کتاب در اولین روز نمایشگاه مجازی کتاب تهران
رمضانی با تاکید بر این‌که تغییری در میزان و مبلغ تعرفه‌های پستی برای ارسال کتاب از سوی ناشران صورت نگرفته است گفت: حمل‌ونقل پستی بسته‌های با قیمت فاکتور کمتر از 50 هزار تومان برای ناشران رایگان است و برای بسته‌های تا وزن دو کیلوگرم، مبلغ هفت هزار تومان دریافت می‌شود. همچنین کرایه پستی بسته‌های با وزن بیش از دو کیلوگرم شامل تخفیف 10 درصدی خواهد بود.



دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز و تا دهم بهمن‌ماه ١٤٠٠ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به ketab.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار