آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۱۹۵۸

گشت هوایی جنگنده‌های روسیه و سوریه در بلندی‌های جولان اشغالی

هواپیماهای روسیه و سوریه در عملیاتی مشترک به گشت زنی بر فراز مناطق مختلف سوریه به ویژه بلندی های جولان پرداختند و همزمان تمرین های رزم هوایی و زمینی نیز انجام دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که جنگنده‌های روسیه و سوریه یک ماموریت گشت هوایی مشترک در امتداد بلندی‌های جولان و رود فرات انجام دادند.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه مذکور توضیح داد: مسیر این مأموریت در امتداد بلندی‌های جولان، مرز‌های جنوبی، رود فرات و همچنین بر فراز شمال سوریه بود. خلبانان روسی از پایگاه هوایی «حمیمیم» و خلبانان سوری از فرودگاه‌های «سیکل» و «دومیر» در خارج از دمشق به هوا برخاستند.

طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، روسیه با هواپیما‌های سوخو-۳۴، سوخو-۳۵ و هواپیما‌های هشدار و کنترل راداری A-۵۰ و سوریه نیز با هواپیما‌های میگ-۲۳ و میگ-۲۹ این ماموریت مشترک را انجام دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: خلبانان سوری در حین ماموریت گشت زنی، ضمن کنترل حریم هوایی، پوشش هوایی برای دیگر جنگنده‌ها فراهم می‌کردند، در حالی که خلبانان روسی حمله به اهداف زمینی را تمرین می‌کردند.

وزارتخانه مذکور همچنین گفت که خلبانان، حمله به اهداف هوایی و زمینی را در یک میدان آموزشی در مرکز سوریه تمرین کرده اند.

وزارت دفاع روسیه تاکید کرد: خلبانان دو کشور مهارت‌هایی را برای همکاری در موقعیت‌های مختلف توسعه دادند. این نوع ماموریت‌های مشترک از این پس به صورت منظم انجام خواهد شد.

عملیات مشترک یاد شده در حالی انجام می‌شود که پیشتر نیز معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل نیز ضمن اعلام نگرانی مسکو از طرح‌های رژیم صهیونیستی برای ساخت شهرک‌های جدید در جولان اشغالی سوریه، بر پایبندی روسیه نسبت به حاکمیت سوریه بر جولان تاکید کرده بود.

وی در این باره گفته بود: بار دیگر بر موضع روسیه مبنی بر مخالفت با به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان که بخش جدایی ناپذیر سوریه است، تاکید می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار