کد خبر:۹۹۲۱۴۴

اولین فراخوان حمایت و همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران

مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران جهت جلب حمایت و همکاری نوآوران، استارت‌آپ‌ها و کسب و کار‌های نوپای آموزشی با این مرکز فراخوان داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز نوآوری و شتابدهی «جهت» وابسته به سازمان جهاد دانشگاهی تهران اعلام کرد که با هدف حمایت از اشخاص حقیقی و حقوقی دارای ایده/ محصول/ فناوری، استارت‌آپ‌ها و کسب و کار‌های نوپا در زمینه آموزش و توسعه منابع انسانی فعالیت خود را آغاز کرده و آماده دریافت طرح‌ها و پیشنهاد‌ها برای همکاری و مشارکت است.

براساس آنچه در این فراخوان اعلام شده است: تأمین مالی و سرمایه‌گذاری، تولید و عرضه مشترک محصولات و خدمات آموزشی، نمونه‌سازی و اجرای پایلوت طرح‌ها و خدمات آموزشی، تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهش و فناوری مرتبط با آموزش و منابع انسانی از روش‌های حمایت و مشارکت علاقه‌مندان است.

توسعه بازار محصولات و خدمات، تأمین زیرساخت‌های فنی و تخصصی برای طراحی و توسعه محصولات و فناوری‌های جدید، استقرار در مرکز نوآوری و ارائه خدمات مشاوره و منتورینگ تخصصی از دیگر شیوه‌های حمایت و مشارکت منظور شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند درخواست‌ها و پیشنهاد‌های خود را از طریق سایت مرکز نوآوری و شتابدهی "جهت" به نشانی www.jahatic.ir ویا http://jahatic.ir/facalendar/۲۵۸۹ لینک دریافت کاربرگ و ارسال ایده و یا با شماره تماس ۰۲۱-۸۴۶۵۱۴۲۰ ارائه دهند.


مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، به نشانی تهران، بلوار کشاورز، بین خیابان‌های طوس و فلسطین، پلاک ۱۱۸، مجتمع آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران طبقه ۴ جهت مراجعه حضوری برای طرح ایده و پیشنهادات آماده است.

علاقه‌مندان باید حداکثر تا ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۰ طرح و ایده خود را از روش‌های فوق ارائه دهند.

مرکز نوآوری و شتابدهی هم حداکثر طی ۲ هفته پس از دریافت هر پیشنهاد نتیجه بررسی‌های اولیه را اعلام و از ارائه‌دهندگان پیشنهاد‌های برتر برای مذاکره دعوت خواهد کرد.

 

فراخوان مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی تهران برای جلب حمایت و همکاری نوآوران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار