به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل فلاح در نشستی با حضور مدیرعامل و مدیران سازمان بورس کالا و مدیران حوزه معاونت، اظهارداشت: هدف ما از ارائه املاک در بازار بورس کالا، تبدیل این املاک به نقدینگی جهت تامین مالی پروژههای عمرانی شهری است، اما چنانچه این اقدام مطابق با برنامه ریزیها پیش برود، دست آوردهایی از قبیل رونق بخشی به بازار املاک پایتخت و بازار بورس کالا را در پی خواد داشت.
وی افزود: عرضه املاک شهرداری در بازار بورس کالا در واقع فرصت مغتنم شهرداری برای تبدیل تهدیدها به فرصت است و بدهیهای شهرداری ابزاری برای ایجاد سرمایه و تامین مالی شهرداری شده است.
فلاح در ادامه با اشاره به عرضه ۲ ملک در بورس کالا در آینده نزدیک گفت: هم اکنون تنها املاکی که مالکیت قطعی شهرداری و سند رسمی دارند میتوانند در بورس کالا عرضه شوند، اما در تلاش هستیم تا املاک قولنامه ای، املاک اجاره داری، فروش تراکم و سرقفلی تحت عنوان حق الامتیاز را تبدیل به اوراق بهادار و به تدریج در این بازار عرضه کنیم تا بدین صورت شهرداری به عنوان مرجعی در تسهیل مبادلات املاک کشور و حق الامتیازها و سرقفلیهای آنها، باشد.
وی با تاکید بر ایجاد تمهیدات ویژه جهت تسهیل در اخذ کد بورسی کالای پیمانکاران، اظهار داشت: از آنجایی که هدف نخست ما از ورود املاک شهرداری به بازار بورس، تسویه دیون پیمانکاران است و میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن و با خرید املاکی که مد نظر دارند، مطالبات خود را وصول کنند؛ مقرر شد که شهرداری با ارائه اسامی پیمانکاران به سازمان بورس، کد بورسی آنها را در زمان کوتاهی دریافت کنند.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری در خاتمه اظهار امیدواری کرد تا در قدمهای بعدی علاوه بر عرضه زمینهای بارگذاری شده بتوانیم به عنوان یک خریدار جدی در بازار بورس کالا از جمله مصالح ساختمانی و ... باشیم.
همچنین حامد سلطانی نژاد مدیرعامل سازمان بورس کالا ضمن قدردانی از راهبری و سرعت شهرداری برای ایجاد یک مدل همکاری با سازمان بورس گفت: شهرداری میتواند آغازگر بنیادین برای شروع معاملات املاک در بورس کالا باشد و توسعه نیافتگی حوزه املاک در بازار سرمایه را رونق بخشد.