افزایش بیماران حاد سرطانی در زمان اپیدمی کرونا / بیماران سرطانی درمان را در زمان اپیدمی کرونا جدی بگیرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۳۵۶۹
دبیر اجرایی ششمین کنگره کلینیکال آنکولوژی:

افزایش بیماران حاد سرطانی در زمان اپیدمی کرونا / بیماران سرطانی درمان را در زمان اپیدمی کرونا جدی بگیرند

دبیراجرایی ششمین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی با اشاره به اهمیت تشخیص زود هنگام و شروع به موقع درمان در بیماران سرطانی گفت: در همه جای دنیا در زمان اپیدمی کرونا درمان‌های مرتبط با سرطان به صورت استاندارد ادامه دارد و ترس از کرونا باعث تاخیر در درمان نمی‌شود.
افزایش بیماران حاد سرطانی در زمان اپیدمی کرونا / بیماران سرطانی درمان را در زمان اپیدمی کرونا جدی بگیرند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از انجمن رادیوتراپی ایران، دکتر طیبه طاهری پناه متخصص رادیوتراپی آنکولوژی و دبیراجرایی ششمین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی که در روز‌های ۲۷ الی ۲۹ بهمن ماه برگزار می‌شود، درباره این رویداد اظهار داشت: کنگره امسال با تائید و همراهی انجمن‌های اروپایی رادیوتراپی آنکولوژی ESTRO و مدیکال آنکولوژی ESMO و با ارائه جدیدترین روش‌های تشخیصی و درمانی سرطان در زمینه‌های مختلف توسط سخنرانان مطرح داخلی و خارجی و به صورت حضوری و وبینار برگزاری می‌گردد.

دکتر طاهری پناه با اشاره به دو مبحث مهم طب تسکینی و تومور‌های اطفال در این کنگره، افزود: روش‌های جدید جراحی آنکولوژی و تکنیک‌های مدرن رادیوتراپی، دارو‌های جدید در زمینه درمان سرطان، فیزیک پزشکی، تکنولوژی پرتو درمانی و رادیو بیولوژی و پرستاری شیمی درمانی از مهمترین پنل‌ها و بخش‌های این رویداد می‌باشند.

این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی با اشاره به هفته جاری که به نام هفته مبارزه با سرطان نامگذاری شده است، گفت: با شیوع و همه گیری کرونا و ایجاد ترس از مراجع حضوری افراد برای تشخیص بیماری و شروع روش‌های درمانی و همچنین عدم مراجعه برخی از بیماران برای ادامه درمان خود، متاسفانه باعث پیشرفت بیماری در این افراد گشته و همچنین مراجعه دیگر بیماران در مراحل پیشرفته‌تر را شاهد بودیم.

وی توجه به اهمیت تشخیص زود هنگام و شروع به موقع درمان‌های مناسب و تاثیر آن‌ها بر پیش آگهی بیماران را یادآور شد و ادامه داد: شروع و پیگیری به موقع بیماری در افراد بسیار ضروریست و در نتیجه درمان و طول عمر بیمار بسیار حائز اهمیت است.

طاهری پناه گفت: در همه جای دنیا در زمان اپیدمی کرونا درمان‌های مرتبط با سرطان به صورت استاندارد و در مواردی با تغییرات کوچکی در پروتکل‌های درمانی ادامه دارد و ترس از کرونا باعث تاخیر در درمان نمی‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار