کد خبر:۹۹۳۸۵۲
خطیبی در دانشگاه نیشابور:

۳۴ درصد هزینه دانشگاه‌های تراز اول دنیا از محل فروش تحقیقات است

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزیر علوم گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که دانشگاه‌های ما همچون دانشگاه‌های تراز اول دنیا، وابسته به بودجه دولت نباشند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور با اشاره به ضرورت عدم وابستگی دانشگاه‌ها به بودجه دولت گفت: ایجاد مراکز رشد و پارک علم و فناوری و آزمایشگاه نیاز امروز دانشگاه‌های سراسر کشور است و در دوره جدید وزارت علوم، اهتمام به فناوری و واحد‌های فناور بسیار زیاد است.

خطیبی بیان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که دانشگاه‌های ما همچون دانشگاه‌های تراز اول دنیا وابسته بودجه دولت نباشد. دانشگاه‌های تراز اول دنیا وابستگی خیلی کمی به بودجه دولت دارند. ۳۴ درصد هزینه این دانشگاه‌ها از محل فروش تحقیقات است.

معاون وزیر علوم گفت: باید رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانش‌آموختگان در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه نگارش شود. اینکه افراد عمری را در دانشگاه بگذرانند، مسئله‌ای حل نخواهد شد. به نظر ما اگر دانشگاه می‌خواهد برای فارغ التحصیلانش شغل ایجاد کند، باید به شرکت‌های دانش بنیان اعتنای بیشتری داشته باشد.

وی تاکید کرد: ایجاد مراکز رشد، پارک علم و فناوری و آزمایشگاه نیاز امروز دانشگاه‌های سراسر کشور است و در دوره جدید وزارت علوم، اهتمام به فناوری و واحد‌های فناور بسیار زیاد است.

خطیبی همچنین با اشاره به بهره برداری از دانشکده علوم انسانی و ادبیات دانشگاه نیشابور بعد از ۴ سال خاطرنشان کرد: سایر پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه نیشابور از محل اعتبارات متمرکز وزارت علوم و از محل اعتبارات ملی تا سال ۱۴۰۱ به اتمام خواهد رسید. استراتژی دولت سیزدهم این است که ساخت پروژه عمرانی جدید آغاز نشود تا پروژه‌های نیمه تمام قبلی به اتمام برسد. از این رو مکلفیم تا تمام پروژه‌های نیمه تمام قبلی را تا سال ۱۴۰۱ در سراسر کشور به اتمام برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار