به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، اکبر اسدی،رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان امروز در نشست فردای انقلاب که با موضوع «آشنایی با اصول و مبانی انقلاب اسلامی» در جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این برنامه ها میتواند اهداف والای انقلاب اسلامی و شهدای را برای نسل جدید تداعی و ترسیم نماید.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی را از ابعاد مختلف میتوان واکاوی و تجزیه و تحلیل کرد، افزود: در این راستا ما باید آنچه شالوده و اساس حرکت انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ بوده را یادآوری کنیم.
رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان بیان کرد: حرکت های انقلابی زیادی طی دوران انقلاب اسلامی در منطقه با عناوین مختلف مثل بهار عربی شکل گرفته که به دلایل مختلف از مسیر اصلی خود منحرف شده و به اهداف اصلی خود نرسیدند، اما انقلاب اسلامی ایران با داشتن رهبری آگاه به همه مسائل و پشتوانه مردمی توطئه های مختلف را خنثی کرده و به حرکت مقتدرانه خود ادامه دهد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی و اجتماعی بود، افزود: این انقلاب تمام شئون نظام و حکومت قبلی را تحت تاثیر قرار داده و تغییرات اساسی در حوزه های سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی بوجود آورده و تمام این تغییرات در راستای ارزش های اسلامی بوده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، هویت را به معنای یک پشتوانه فکری برای هر انسان و هر جامعه ای دانست که افراد به آن دلگرم بوده و به آن افتخار میکنند.
وی با اعلام اینکه ملت ایران قبل از انقلاب هویت خود پایمال را شده می دانستند و نمی توانستند به آن افتخار کنند، اظهار کرد: شالوده اصلی انقلاب اسلامی ایران هویتخواهی و استقلالطلبی بود که این موضوع، خواسته و مطالبه به حق مردم ایران بود.
اسدی، ارزشهای اسلامی را ریشه انقلاب اسلامی دانست و افزود: مراجعه به آراء بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و دیدگاه مردم انقلابی ایران در شعارهای آنان و حتی دیدگاه اندیشمندان جهان در مورد انقلاب اسلامی کاملا هویت خواهی و استقلال طلبی انقلاب اسلامی ایران را تایید میکند.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان با اشاره به اینکه بر مبنای یک کار پژوهشی در سال ۱۳۸۳، تعداد شعارهای انقلابی ملت ایران ۶۵۹ شعار بوده است، بیان کرد: بعد از تجزیه و تحلیل کردن شعارها این نتایج به دست آمد که از بین شعارهای انقلابی، ۴۰ درصد شعارها با رویکرد ارزشی و سیاسی، ۳۵۹ شعار برابر با ۵۴ درصد با رویکرد دینی و فرهنگی بود و تنها ۶ درصد شعارهای داده شده با رویکرد اقتصادی بوده است.
اسدی خاطرنشان کرد: بدلیل ماهیت اسلامی بودن انقلاب اسلامی و ابراز انزجار از تفکر بلوک غرب و شرق، آمریکا دشمنی خود با ایران اسلامی را شدت بخشید و تا به امروز این دشمنی به انحاء مختلف ادامه داشته است.