کد خبر:۹۹۶۷۵۸

مسابقه مجازی کتابخوانی «خاطرات احمد احمد» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود

مسابقه مجازی کتابخوانی «خاطرات احمد احمد» ویژه دانشجویان سراسر کشور ۲۹ بهمن برگزار می‌شود.

مسابقه مجازی کتابخوانی «خاطرات احمد احمد» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر کتاب «خاطرات احمد احمد» نوشته «محسن کاظمی» را برای هفتمین مسابقه مجازی کتابخوانی هشت بهشت از دومین دوره مسابقات ویژه دانشجویان کشور انتخاب کرده است.

دانشجویان می‌توانند جهت ثبت‌نام و شرکت در این مسابقه به سایت مذکور مراجعه کنند.در این دوره هم به برگزیدگان این مسابقه کتابخوانی جوایز ۲ میلیون ریالی اهداء می‌شود.


احمد احمد از مبارزان سیاسی دوره پهلوی دوم است که به‌علت نوع مبارزاتش (فعالیت در حزب مخفی ملل اسلامی به رهبری سید محمد کاظمی بجنوردی) با اشخاص و گروه‌های انقلابی بسیاری همکاری و فعالیت داشته و به سبب آن چندین بار دستگیر، شکنجه و زندانی شده است.نسخه الکترونیکی و صوتی این کتاب در پلتفرم طاقچه و فیدیبو موجود است.

 

مسابقه مجازی کتابخوانی «خاطرات احمد احمد» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار