آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۷۷۶۰
ستاد علوم و فناوری‌های شناختی اعلام کرد

بیش از ۳۲۰ طرح مطالعاتی و تحقیقاتی تحت پوشش حمایتی قرار گرفت

در ۱۷ مرحله از فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی از سوی ستاد علوم و فناوری‌های شناختی بیش از ۳۲۰ طرح مطالعاتی و تحقیقاتی تحت پوشش حمایت‌ها قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در ۱۷ مرحله از فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی از سوی ستاد علوم و فناوری‌های شناختی با هدف ترویج و توسعه دانش این علوم و بهره‌مندی محققان، پژوهشگران و اساتید مراکز علمی و دانشگاهی در سطح کشور از چتر‌های حمایتی ستاد، بیش از ۳۲۰ طرح مطالعاتی و تحقیقاتی تحت پوشش حمایت‌ها قرار گرفت.

اجرای بیش از ۱۷۰ طرح دیگر

از مجموع طرح‌های تحقیقاتی تحت حمایت ستاد توسعه فناوری‌های علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تاکنون ۱۵۰ طرح با برخورداری از حمایت‌های این ستاد به اتمام رسید و بیش از ۱۷۰ طرح دیگر در حال اجرا است.

با اجرای سیاست‌های راهبردی ستاد شناختی و در نتیجه حمایت‌های این ستاد، طرح‌های متعددی در زمینه نگاشت مغز، ایمپلنت‌های مغزی، ارتباط بین مغز و ماشین و سایر حوزه‌ها به اجرا درآمد که به‌عنوان مثال در بهمن‌ماه امسال، ۳۰ دستاورد فنی و تخصصی در حوزه علوم شناختی حاصل طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه که نشانگر کسب پیشرفت‌های علمی و تحقیقاتی گسترده در حوزه علوم شناختی در داخل کشور است، با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در نمایشگاه بین‌المللی تهران رونمایی و به نمایش گذاشته شد.

ساخت انواع دستگاه‌های تصویربرداری از مغز، ثبت سیگنال‌های مغزی و تحریک مغزی، از جمله دستاور‌های اجرای طرح‎های تحقیقاتی در امر تولید و ساخت فناوری‌های شناختی در کشور به شمار می‌آید.

همکاری با بیش از ۱۵۰۰ استاد و محقق

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برای ترویج و ارتقای دانش در حوزه‌های علوم شناختی و فناورانه و نیز پیشبرد اجرای طرح‌های تحقیقاتی، در حال حاضر با بیش از ۱۵۰۰ تن از اساتید، محققان و متخصصان در ۶۰ مرکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی در استان‌های مختلف کشور همکاری و مشارکت دارد.

ارائه ۱۶۰ طرح طی ۸ مرحله فراخوان

در سال جاری در ۸ مرحله فراخوان، ۱۶۰ طرح تحقیقاتی توسط مراکز علمی و پژوهشی برای برخورداری از چتر حمایتی ستاد در زمینه‌های روانشناسی، فناورانه، نگاشت مغز، مدیریت، آموزش و پرورش، توانبخشی شناختی و علوم اعصاب ارائه شد که برخی از این طرح‌ها، مصوب و در حال اجرا است.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در راستای اهداف و سیاست‌های راهبردی خود می‌کوشد با حمایت از طرح‌های پژوهشی فناورانه و استفاده از امکانات و ظرفیت‌های داخلی، فرصت‌ها و بستر‌های لازم را برای ترویج و توسعه دانش علوم شناختی در کشور فراهم کند تا با تامین نیاز‌های این حوزه، زمینه دستیابی به خودکفایی و کاهش وابستگی‌ها حاصل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار