کد خبر:۹۹۹۹۸۴
پورزیاد:

محققان دانشگاه تبریز موفق به تولید غلات جدید شدند

مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز از تولید غلات جدید شامل جو دوسر و چاودار زراعی از مزرعه تا فراوری نهایی از سوی محققان دانشگاه تبریز خبر داد.

علی پورزیاد، مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تولید محصول پرک جو دوسر و پرک چاودار برای اولین بار در شمال غرب کشور در سطح وسیع از سوی شرکت کام هیراد نوژن به عنوان یک شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز گفت: این شرکت فن آور ضمن به کارگیری فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته‌های مختلف کشاورزی و با تکیه بر دانش به روز توانسته است در چندین سال اخیر تولید غلات جدید شامل جو دوسر و چاودار زراعی از مزرعه تا فراوری نهایی را با استفاده از امکانات داخلی و بومی و حمایت‌های مرکز رشد دانشگاه تبریز انجام دهد.


پورزیاد با تاکید بر اهمیت اقتصادی و جایگاه ویژه محصولات این شرکت در سلامت تغذیه افزود: امروزه امنیت غذایی در ابعاد کمی و کیفی جزء ضروری‌ترین بخش‌های اقتصادی، کشاورزی و امنیتی است و ادامه روند تولید و توسعه محصولات این شرکت در آینده می‌تواند علاوه بر کمک شایان به امنیت غذایی و سلامت جامعه، به خودکفایی در تولید منجر شده و از خروج ارز از کشور جهت واردات این محصول جلوگیری کنند.


شایان ذکر است، غلات به عنوان محصول استراتژیک جزو اصلی‌ترین منبع غذایی در دنیا و کشور ایران به حساب می‌آید. درکشور تولید غلات عمدتا متمرکز بر تولید وفراوری گندم و جو است که گندم بیشتر برای مصارف انسانی و جو بیشتر برای مصارف دامی استفاده می‌شود این درحالیست که در اکثر کشور‌های دنیا به ویژه کشور‌های پیشرفته غلات جدید شامل جودوسر و روگن نقش بسیار زیادی در تغذیه سالم و متنوع جامعه بازی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار