مراسم اختتامیه ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار (ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر) صبح امروز (سهشنبه ۱۷ اسفند ماه) با حضور سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجتالاسلام یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و محمدعلی فقیه، سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
اگر بزرگان یک کشور عالم باشند، دیگر جایی برای جهل وجود نخواهد داشت
در این مراسم سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان داشت: امام (ره) ابتدای انقلاب اسلامی و در زمانی که تعداد شهدا و ایثارگران و زندانیان انقلاب اسلامی بسیار کم بود، دستور تأسیس بنیاد شهید را صادر کردند و بر لزوم آیندهسازی این عزیزان، آینده کشور و آینده انقلاب تأکید کردند.
وی با اشاره به اینکه تمدنهای مادی امروز با وجود اینکه در باطن دچار جهل هستند، اما زبان علم و دانش با جهان صحبت میکنند، افزود: اگر حاکمان و بزرگان یک کشور عالم باشند، دیگر جایی برای جهل و جاهلان وجود نخواهد داشت و این الگوی مدنظر امام (ره) بود.
جامعه فاقد علم دچار گسست میشود
قاضیزاده هاشمی با تأکید بر نقش عالمانه و آگاهانه نخبگان جامعه در حرکت به سوی تعالی و پیشرفت اظهار داشت: درباره سرنوشت قوم بنیاسرائیل دیدیم که وقتی حضرت موسی (ع) از این قوم جدا شد، این قوم به چه سمتی رفت و چه سرنوشت تباهی پیدا کرد، زیرا عالم این قوم در میان آنان نبود.
وی دلیل اهمیت به کسب علم و دانش در اسلام را نقش این پارامتر در هدایت جامعه توصیف کرد و ادامه داد: جامعه فاقد علم دچار گسست میشود و چنین جامعهای، جامعه بازنده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تلاش کردهایم در بنیاد به سمت افزایش علم جامعه ایثارگری پیش برویم، تصریح کرد: علم، ادب و تربیت بزرگترین سرمایه است و امیدواریم سال به سال شاهد رشد بیشتر علمی بین جامعه ایثارگری و معرفی آن به کل جامعه باشیم تا توفیقات زیادی در عرصههای گوناگون توسط آنان رقم بخورد.
در این مراسم با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزیدگان جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی تقدیر به عمل آمد.