
کد خبر:۱۰۰۰۹۶۱
خطیبزاده جنایت صهیونیستها برای شهادت دو مدافع حرم را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام جنایتکارانه برگرفته از خوی تجاوزگری، اشغال و ترور رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن دو مدافع حرم در حومه دمشق را به شدت محکوم کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه به دنبال جنایت روز گذشته رژیم صهیونیستی در حمله موشکی به حومه دمشق که به شهادت دو نیروی مدافع حرم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منجرشد، ضمن عرض تبریک و تسلیت به خانواده این دو شهید گرانقدر و همرزمان ایشان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقدام جنایتکارانه برگرفته از خوی تجاوزگری، اشغال و ترور رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر قطعیت بیمکافات نگذاشتن این گستاخی و عملیاتهای ماشین ترور رژیم کودککش صهیونیستی، پاسخگو کردن این رژیم آپارتایدی در قبال اینگونه جنایات ضدانسانی را از اهداف محور مقاومت در منطقه دانست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.