به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ پیمان جبلی که در برنامه رادیویی پل مدیریت پاسخگوی سوالات مردم بود درباره تحولات بخشهای خبری توضیح داد: این طرح چیزی نیست که منجر به کاهش ظرفیت خبرگزاری صداوسیما و شبکه خبر شود. این طرح نیاز به تبیین و توضیح بیشتر دارد. قصد داشتیم با این کار، از تمام ظرفیتهای معاونت سیاسی صداوسیما در راستای تخصصیشدن و پیگیری تخصصی اولویتها بهرهمند شویم.
گسترش کمّی بدون پشتیبانی لازم
وی چابکسازی را یکی از ضرورتهای دوره تحولی خواند و گفت: با این مسئله در دورانهای گذشته روبرو بودیم که بنابر اقتضائات، یک دورهای گسترش کمّی قابلتوجهی در شبکههای مختلف تلویزیونی و رادیویی و استانی داشتیم. اما همگام با این گسترش، توسعه زیرساختهای لازم، منابع انسانی و بودجهای، فرآیندی، مدیریتی و تشکیلاتی، اتفاق نیفتاد.
جبلی ادامه داد: نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که این گستردگی رادیو و تلویزیونی نه از حیث فنی و لجستیکی و نه از حیثِ بودجهای و نیروی انسانی از پشتیبانی لازم برخوردار نیست و سرعت گسترش کمّی از سرعت همراه شدن این زیرساختها بیشتر بود.
وی افزود: این موضوع باعث شد تا امروز این گسترش کمّی، چالشی باشد که گریبانگیر مدیران شود. ما این گسترش کمّی را با حفظ آن خواهیم داشت که به کیفیت برنامهها و آثار نمایشی ختم شود. در شبکههای کممخاطب و بیمخاطب، تغییر مأموریت خواهیم داشت تا این شبکهها محبوبیت پیدا کنند. اگر این گسترش کمّی همراه با مخاطب نباشد و تغییری نکند، ناگزیر به تغییر این رویه خواهیم بود.
او در پاسخ به سوالی درباره پرداختن به مطالبات و دغدغههای مردم در صداوسیما تاکید کرد: واقعاً تلاش ما در این مدت، رسیدگی به مشکلات مردم و شنیده شدن مطالباتشان، بودهاست. همانطور که در ابتدایِ راه اعلام کردم صداوسیما اجازه نخواهد داد مشکلی از مردم روی زمین بماند. اگر صداوسیما با اعتماد به نفس و امانتداری، مطالبات و مسائل مردم و دستاوردهای نظام را همزمان دنبال کند؛ قطعاً هیج مشکلی لاینحل باقی نخواهد ماند.
حذف بخش خبری «۲۲:۳۰» شبکه دو سیما و پخش بخشهای خبری ساعت ۸، ۱۴ و ۲۱ به صورت همزمان از شبکههای یک و خبر از روز یکشنبه ۱۵ اسفند ماه از اصلیترین تحولات چند روز اخیر حوزه اطلاع رسانی صداو سیما بود.