معاون آموزشی دانشگاه کردستان گسترش ویروس کرونا و استفاده از ظرفیتهای آن را فرصتی مناسب برای توسعه آموزش دانست و گفت: توسعه آموزش مجازی از جمله زیرساخت ها و برنامههای کاربردی آن از سال ۹۶ آغاز شده است و در همین راستا برای ارتقای کیفیت آموزش مجازی تلاشهای بسیاری تاکنون صورت گرفته است.
وی گفت: دانشگاه کردستان دانشگاه مادر استان بوده و به همین دلیل مجبور هستیم طیف وسیعی از رشتهها را در دانشگاه داشته باشیم و با وجود جوان بودن، این دانشگاه توانسته پیشرفتهای خوبی را در تمامی زمینه ها کسب کند.
وی با اشاره به تحصیل دانشجویان بین الملل در دانشگاه کردستان، عنوان کرد: علاوه بر دانشجویانی که از استانهای مختلف در دانشگاه کردستان تحصیل میکنند، دانشجویانی از کشورهای عراق، افغانستان، تاجیکستان، سوریه، نیجریه، آفریقای جنوبی، انگلستان و استرالیا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
در ادامه این جلسه پرهام مرادی اظهار داشت: دانشگاه کردستان یکی از موفقترین دانشگاهها در زمینه آموزش الکترونیک به گواه انجمن یادگیری الکترونیکی ایران بوده است.
دبیر اجرایی کنفرانس یاددهی و یادگیری الکترونیکی تصریح کرد: در چند سال گذشته تجربه دانشگاه کردستان در زمینه آموزش الکترونیک بیشتر شده و توانستهایم به ارگانها و مدارس سرویسدهی رایگان انجام دهیم تا در این برهه زمانی آموزش در مدارس متوقف نشود.
وی افزود: در این کنفرانس اساتید صاحب نام و صاحب نظر با موضوعات روز سخنرانی خواهند کرد و در ادامه نیز دو پنل تخصصی و مقالات تایید شده به این کنفرانس نیز ارائه میشوند.
در ادامه، علی اکبر صفوی، رییس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا)، نیز به عنوان سخنران افتتاحیه به تشریح تاریخچه کنفرانس پرداختند. وی گزارشی از فعالیت های انجمن در دوران همه گیری کرونا در خصوص آموزش الکترونیکی در دانشگاهها را ارائه کردند و همچنین برنامههای انجمن برای آینده آموزش الکترونیکی را تشریح کردند.