کد خبر:۱۰۰۲۰۶۰

حسن نصرالله: برای موفقیت متحدان خود در انتخابات پارلمانی تلاش می‌کنیم / نمی‌توانیم درهیچ دولتی غایب باشیم

دبیرکل حزب الله لبنان در جریان یک نشست داخلی با اعضای این گروه مقاومتی تأکید کرد: برای موفقیت متحدان خود در انتخابات پارلمانی تلاش می‌کنیم.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دبیرکل حزب الله لبنان در جریان یک نشست داخلی با اعضای این گروه مقاومتی تأکید کرد: برای موفقیت متحدان خود در انتخابات پارلمانی تلاش می‌کنیم.

بر اساس این گزارش، دبیرکل حزب الله لبنان در جریان نشست داخلی با اعضای این گروه افزود: در جریان انتخابات پارلمانی پیش روی، همانگونه که برای نامزد‌های انتخاباتی خودمان تلاش می‌کنیم برای نامزد‌های همپیمانانمان نیز تلاش خواهیم کرد.

در ادامه سید حسن نصرالله تأکید کرد: تجربه به ما ثابت کرده است که نمی‌توانیم درهیچ دولتی غایب باشیم. حضور ما در دولت و پارلمان برای حمایت از مقاومت ضروری است؛ حتی اگر در دولتی باشیم که این دولت و رئیس آن مخالف ما باشند.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه اظهار داشت: هدف ما پیروزی است و باید پیروز شویم تا همچنان تحقق دستاورد‌های مختلف ادامه داشته باشد. مخالفان ما هیچ برنامه‌ای ارائه نداده و فقط از سلاح مقاومت و سیطره حزب الله بر کشور صحبت می‌کنند. این انتخابات یکی از مهمترین نبرد‌های سیاسی است که نتایج سایر نبرد‌ها را نیز مشخص می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار