کد خبر:۱۰۰۲۸۵۴
الأخبار اعلام کرد؛

مخالفت «حزب الله» با درخواست امارات و قطر در خصوص پرونده یمن

یک روزنامه لبنانی با انتشار مطلبی اعلام کرد که «حزب الله» لبنان اخیرا با درخواستی از سوی امارات و قطر در خصوص پرونده یمن مخالفت کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه لبنانی «الأخبار» با انتشار مطلبی نوشت: اخیراً نمایندگانی از سوی امارات و قطر به منظور مجاب کردن حزب الله برای مداخله در پرونده یمن، با مسئولان این گروه مقاومتی دیدار کردند.

بر اساس این گزارش، عربستان سعودی کشور‌هایی نظیر امارات و قطر را واسطه کرد تا به منظور خارج شدن از باتلاق یمن، از حزب الله کمک بگیرند. در همین ارتباط، منابع آگاه اعلام کردند که هیأت‌هایی جداگانه از امارات و قطر با مسئولانی از حزب الله دیدار کردند.

هیأت‌های قطر و امارات رسماً از حزب الله لبنان خواستند تا در پرونده یمن نقشی را ایفا کند و انصارالله را مجاب به پذیرش آتش بس نماید. با این حال، حزب الله پاسخ داده است که در امور داخلی یمن دخالت نمی‌کند.

پیشتر نیز کشور‌هایی نظیر امارات خواستار مداخله حزب الله در پرونده یمن شده بودند که این درخواست با مخالفت حزب الله مواجه شده بود. حزب الله بار‌ها تأکید کرده است که یمنی‌ها تصمیمات خود در خصوص رویارویی با متجاوزان را به صورت مستقل اتخاذ می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار