کد خبر:۱۰۰۳۲۰۹
وزارت خارجه چین:

تحریم روسیه مشکلات را حل نکرده و بحران را تشدید می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه چین با تأکید بر اینکه کشورش اقدامات لازم را برای دفاع از منافع و حفظ حقوق ملت خود انجام خواهد داد، گفت: تحریم‌ها علیه روسیه مشکلات را حل نکرده و بحران‌ها را تشدید می‌کند.
تحریم روسیه مشکلات را حل نکرده و بحران را تشدید می‌کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تحریم‌ها علیه روسیه گفت: تحریم‌ها مشکلات را حل نمی‌کند بلکه بحران‌ها را به ویژه در بخش انرژی، امنیت غذایی و سایر بخش‌ها تشدید می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه اظهاراتش افزود: تحریم‌ها علیه روسیه به روند تجارت بین پکن- مسکو ضربه زده است.

وی ادامه داد: از آمریکا می‌خواهیم نگرانی‌های چین را مد نظر داشته باشد و از ضربه زدن به منافع ما با استفاده از تحریم‌ها علیه روسیه خودداری کند.

این دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: پکن اقدامات لازم را برای دفاع از منافع خود و حفظ حقوق ملت چین انجام خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار