کد خبر:۱۰۰۳۶۹۷
ستاری فرد در گفتگو با «دانشجو» مطرح کرد

استقبال خوب دانش آموزان از بازگشایی مدارس / خانواده‌ها نگران نباشند؛ پروتکل‌ها رعایت می‌شود

سخنگو و معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تمام مدارس از صبح امروز بازگشایی شدند و مطابق آماری که تا الان به دست رسیده است استقبال خوبی از سوی دانش آموزان و والدین صورت گرفته است.

صادق ستاری فرد سخنگو و معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تمام مدارس از صبح امروز بازگشایی شدند و مطابق آماری که تا الان به دست رسیده است استقبال خوبی از سوی دانش آموزان و والدین صورت گرفته است.

وی ادامه داد: رعایت بهداشت فردی، محیط و زدن ماسک و رعایت تهویه کلاس‌ها مورد تاکید ماست و البته ما تابع تصمیمات ستاد مقابله با کرونا هستیم. همچنین در بندی از این ابلاغیه تاکید کردیم هرگونه تغییر که به تصمیمات ستاد مقابله با کرونا برسد لازم الاجراست، اما هیچ پیش شرطی را برای آموزش حضوری پیش بینی نکردیم.

ستاری فرد افزود: تنها ما در کلان شهر‌ها نگران تردد دانش آموزان بودیم که امیدواریم با همکاری شهرداری و وزارت راه ظرف یکی ۲ روز آینده مساله تردد هموار شود البته باید بگویم برخی از مدارس با والدین هماهنگی‌های لازم سرویس را انجام داده اند و از طرفی هم برخی از خانواده‌ها هنوز در سفر هستند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بند یک ابلاغیه آموزش حضوری مدارس و نحوه فعالیت کلاس‌های درس ادامه داد: ۳ سال تحصیلی دانش آموزان متاثر از کرونا بوده است؛ این موضوع می‌طلبد ما به دوران قبل از کرونا و فعالیت مدارس برگردیم. اهداف یادگیری در هر دوره تحصیلی متاثر از کرونا بوده است ما باید در انتهای سال تحصیلی برای بسیاری از دانش آموزان برنامه موثری داشته باشیم.

ستاری فرد بیان کرد: در ابن ابلاغیه تاکید شده است که برنامه‌های آموزشی، تربیتی و ورزشی مدارس باید براساس برنامه هفتگی که از قبل بوده از سوی مدیران و معلمان اجرا شود موضوع نحوه حضور دانش آموزان اهمیت دارد لذا تلاش داریم تمام دانش آموزان در کلاس‌های درس حضور داشته باشند.

وی همچنین خبر داد: اگر دانش آموزی مبتلا به کرونا است یا علائم این ویروس و یا بیماری زمینه‌ای دارد می‌تواند آموزش را از بستر شبکه شاد دنبال کند.

ستاری فرد درباره موضوع اضافه شدن یک ماه به سال تحصیلی دانش آموزان افزود: این امر صرفا یک پیشنهاد است که در این ابلاغیه مدنظر نیست لذا این موضوع ضمانت اجرایی ندارد. باید از فرصت باقیمانده به خوبی استفاده کنیم تا بتوانیم بخشی از جبران عقب ماندگی‌ها را انجام دهیم قانون مصوب مجلس پیش بینی کرده امتحانات باید در خردادماه باشد، اما اگر تصمیمی در این باره گرفته شود آموزش و پرورش تابع آن خواهد بود ارزشیابی از تمام کتاب است و تمرکز همکاران این می‌باشد که در این زمان باقی مانده تا پایان اردیبهشت عقب ماندگی‌ها را در کنار بحث تربیت و آموزش جبران کنند.

سخنگوی آموزش و پرورش عنوان کرد: باید بگویم ما ۳ سال تحصیلی دانش آموزان متاثر از کرونا بوده است؛ این موضوع می‌طلبد ما به دوران قبل از کرونا و فعالیت مدارس برگردیم. اهداف یادگیری در هر دوره تحصیلی متاثر از کرونا بوده است ما باید در انتهای سال تحصیلی برای بسیاری از دانش آموزان برنامه موثری داشته باشیم قصد داشتیم بعد از آزمون بهمن ماه دانش آموزان به مدرسه بیایند که متاسفانه سویه اومیکرون نگذاشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما به خانواده‌ها این اطمیمنان را میدهیم که تمام پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود، اقلام بهداشتی در مدرسه وجود دارد تهویه‌ها بررسی شده است و در مناطق محروم و کم برخوردار نیز با کمک ستاد اجرایی فرامان امام (ره) این اقلام را فراهم کرده ایم و در کل جای نگرانی نیست.

وی درباره واکسیناسیون فرهنگیان گفت: ۹۵ درصد فرهنگیان دوز اول، ۹۰ درصد دوز دوم و بیش از ۵۰ درصد دوز سوم واکسن را دریافت کردند همچنسن دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال نیز ۹۲ درصد دوز اول و ۸۰ درصد دوز دوم واکسن را دریافت کرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار