حسین ذبحی رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: متاسفانه در طول سالهای گذشته و به ویژه بعد از تصویب ماده ۴۵ الحاقی به قانون مبارزه با موادمخدر در همه زمینهها حتی اعتیاد و افزایش آلودگی معتادان، افزایش دسترسی نوجوانان و جوانان به موادمخدر و همچنین کاهش قیمتها و سرعت و آسانی دسترسی به موادمخدر با افزایش روبرو بودهایم و ما نگران موارد فوق هستیم.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش یکی از دستگاههای دخیل در امر مقابله و پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر است و باید یک مجموعهای از اقدامات، آموزشها،تنذیرها، مراقبتها و بهره گرفتن از انجمنهای حمایت از خانواده و توجه به روند حضور کودکان پس از مدرسه و فراغت در خانواده است.
رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: در واقع آموزش و پرورش رابط خوب بین فرد دانش آموز با خانواده او است و باید در این پروسه تدابیر پیشگیرانه لازم را برنامه ریزی و اجرا کند.
ذبحی در ادامه یادآور شد: اینکه دسترسی به موادمخدر چند دقیقه باشد میزانش مهم نیست بلکه مهم حقیقت وجودی این معضل است.
وی تاکید کرد: دسترسی به موادمخدر و انواع آن هم سریع و هم آسان است و این روند سریع دسترسی به انواع موادمخدر در کشور ما و به خصوص در استان تهران به مرور رو به افزایش است و این موضوعی است که نگرانی میآورد.
رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور همچنین اضافه کرد: آماری از اینکه تهیه و خرید موادمخدر در چند دقیقه امکانپذیر است ندارم و مسئله مهم این است که این دسترسی وجود دارد و روندی افزایشی دارد.