آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۲۲۱
در اقدامی تنش‌آمیز؛

نتانیاهو به دنبال ورود غیرقانونی به مسجدالأقصی است

همزمان با آماده‌باش نظامیان صهیونیست در قدس اشغالی در ماه مبارک رمضان، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی از تصمیمش برای ورود به مسجد الأقصی در روز چهارشنبه (فردا) خبر داد.

نتانیاهو به دنبال ورود غیرقانونی به مسجدالأقصی استبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته که تصمیم دارد فردا چهارشنبه از مسجدالأقصی بازدید کند.

از سوی دیگر نظامیان رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب (فردا شب) همزمان با تصمیم راست‌گرا‌های افراطی برای برگزاری راهپیمایی در قدس اشغالی، به حالت آماده‌باش درآمدند.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، نتانیاهو نیز در اقدامی تحریک‌آمیز گفته است که در این راهپیمایی شرکت می‌کند.

یکشنبه شب نیز یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با حمایت گسترده نیرو‌های اشغالگر این رژیم از منطقه باب العامود در قدس اشغالی بازدید کرد. ورود غیرقانونی این وزیر صهیونیست به باب العامود در راستای تلاش تل‌آویو برای گسترش یهودی‌سازی شهر قدس صورت گرفت و به دنبال آن درگیری خشونت‌باری بین نظامیان صهیونیست و فلسطینیان به وقوع پیوست و ده‌ها نفر زخمی و بازداشت شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار