به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که جعفرپور، قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و نیز مدیران کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان حضور داشتند، کلانتری ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و نیز تشکر از فعالیتهای دانشگاه فرهنگیان، بیان نمود: دانشگاه فرهنگیان دانشگاهی با ویژگیهای ماموریت گرا و تربیت محور بودن مسیر رشد و تعالی را طی میکند و از این نظر میتواند دانشگاه پیشران، ریل گذار و الگو برای بسیاری از دانشگاهها باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن اشاره به رویداد آفرینی، خلاقیت، به موقع بودن و صف شکنانه بودن فعالیتهای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان، تاکید کرد: افق فعالیتهای فرهنگی ما باید تمدنی و بین المللی باشد.
کلانتری ضمن برشمردن و تایید بسیاری از فعالیتهای صورت گرفته مانند جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان، تجربه آموزش امداد و نجات، پویش اربعین حسینی، تربیت مربی نهج البلاغه و ... افزود: در حوزه تربیت راویان دفاع مقدس و روایان نور و مقاومت باید تلاش گسترده صورت گیرد تا ارزشهای فرهنگ دفاع مقدس بر اساس روایتگری صحیح به نسلهای آینده منتقل شود.
همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: رویدادهای مناسبی و بدیعی علاوه بر جشنوارههای قرآن و عترت باید در دانشگاهها صورت گیرد که به تقویت فرهنگ قرآنی در دانشگاهها کمک نماید. در ادامه اعضای حاضر در جلسه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه فرهنگیان ارائه دادند.
اجرای برنامه فرهنگ سلامت، برنامه ریزی برای کنگره شهدای دانشگاه فرهنگیان، اجرای طرح دوشنبههای قرآنی، تاسیس دارالقران، تربیت مربی حفظ قرآن کریم، تاسیس دبیرخانه مکتب تربیتی شهید سلیمانی، تاسیس کانونهای بیانیه گام دوم، پویش سفیران حسینی، دانشگاه مجازی اربعین، راه اندازی موکبهای مجازی اربعین، تدوین نظام نامه فرهنگی، ایجاد کارپوشه فرهنگی و ایجاد نظام ارزیابی فعالیتهای فرهنگی از جمله مواردی بود که در گزارش مدیران دانشگاه فرهنگیان به آنها اشاره شد.