کد خبر:۱۰۰۴۸۲۹
طی جلسه رأی گیری؛

پارلمان پاکستان نخست وزیر جدید انتخاب می‌کند / «شهباز شریف» محتمل‌ترین گزینه

پارلمان پاکستان در حالی خود را مهیای انتخاب نخست وزیر جدید می‌کند که طی ۲۴ ساعت آینده این کشور آسیای جنوبی صحنه تظاهرات طرفداران نخست وزیر سابق خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نامزد‌های جانشینی عمران خان نخست وزیر پاکستان قرار است امروز یک شنبه برای عهده دار شدن این مقام ثبت نام کنند.

همزمان خبرگزاری الجزیره اعلام کرد که پارلمان پاکستان فردا دوشنبه طی جلسه رأی گیری، نخست وزیر جدید را انتخاب خواهد کرد.

این در حالی است که به دنبال اقدام دیروز پارلمان مبنی بر رأی عدم اعتماد به عمران خان و برکناری وی، نخست وزیر سابق که می‌گوید دولت جدید را به رسمیت نمی‌شناسد، از مردم خواست تا روز یک شنبه در اقدامی اعتراضی به خیابان‌ها بیایند.

این تظاهرات سراسری است حال آنکه انتظار می‌رود شدت آن در اسلام آباد بیشتر باشد و احتمالاً شاهد تجمع معترضین در مقابل ساختمان پارلمان، مجلس ملی و بزرگراه‌های اصلی خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار