کد خبر:۱۰۰۵۷۰۹
آخر هفته با استان ها

میانکاله قربانی سیاست‌های سودجویانه می‌شود؟ / مطالبه‌گری در حضوری شدن دانشگاه‌ها

دانشگاه‌ها دوباره حضوری شده اند، اما هنوز همه دانشجویان به دانشگاه بازنگشته اند با این حال مطالبه‌گران برای حل مسائل مردم دست به‌کار شده اند.

میانکاله قربانی سیاست‌های سودجویانه می‌شود؟ / مطالبه‌گری دانشجویی در حضوری شدن دانشگاه‌ها

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آموزش حضوری در همه دانشگاه‌های کشور آغاز شده است. با اینکه برخی دانشگاه‌ها همچنان برای حضور همه دانشجویان کارشناسی آمادگی کامل ندارند، با این حال در روز‌های اخیر روابط عمومی دانشگاه‌ها تصاویری از حضور دوباره دانشجویان در خوابگاه‌ها و فضا‌های دانشگاه را منتشر کردند. برخی دانشگاه‌ها مشکلاتی برای تأمین خوابگاه برای همه دانشجویان دارند؛ مسائلی که قبلا هم مطرح بود حالا به دلیل ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بیشتر به چشم می‌خورد.

 

معاون آموزشی دانشگاه فسا گفته که همه کلاس‌های این دانشگاه حضوری است. در دانشگاه فنی و حرفه‌ای سمنان هم کلاس‌های دانشجویانی که خوابگاه می‌خواهند، از اول اردیبهشت حضوری می‌شود. دانشگاه یزد کلاس‌های درسی کارشناسی‌ها را از ۲۷ فروردین حضوری می‌کند و سرپرست دانشگاه شهرکرد هم گفته که کلاس به صورت تدریجی حضوری می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید:



 

جان دوباره به تشکل‌های دانشجویی

با حضوری شدن دانشجویان، فعالیت تشکل‌های دانشجویی هم بیشتر از قبل از سر گرفته شده و اولین دغدغه آنان هم مشکلاتی است که حضور دوباره دانشجویان ایجاد کرده است. به همین منظور تریبون آزاد در دانشگاه آزاد همدان برگزار شد. جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز هم اعلام کرد که فعالیتش را به صورت حضوری آغاز می‌کند و مراسمی هم با حضور سرپرست و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار کرد. مدیریت ورزشی دانشگاه سمنان هم از فرصت استفاده کرده و جام ورزشی رمضان را برگزار می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:



 

جهاد برای در کنار مردم بودن

ماه مبارک رمضان فرصت مغتنمی برای جهادگران بود تا کنار خانواده‌های کم بضاعت قرار گرفته و برای حتی ساعتی خوشحالی آنان تلاش کنند.

 

دانشجویان قزوینی غذای گرم و گوشت بین خانواده‌های کم برخوردار توزیع کردند، دانشجویان نهاوندی هم پویش پخت غذای گرم و توزیع نان راه انداختند. جهادگران دانشکده پرستاری ملایر، اما چند روزی میان مردم روستای دهلق رفتند و خدمات پزشکی و درمانی به مردم ارائه دادند.

 

بیشتر بخوانید:



 

سدسازی ادامه دارد

پروژه سد تنگ سرخ بویراحمد در آذرماه سال ۱۳۹۰ با هدف تامین بلند مدت آب شرب و صنعت بویراحمد توسط وزیر وقت نیرو کلنگ‌زنی شد که هم اکنون و بعد از ۱۰ سال تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هنوز تملک اراضی انجام نشده است. حالا قرار است قرارگاه خاتم این طرح را ادامه دهد.

میانکاله قربانی سیاست‌های سودجویانه می‌شود؟ / مطالبه‌گری دانشجویی در حضوری شدن دانشگاه‌ها

ریزگرد‌هایی که در اثر خشکی رودخانه‌های عراق و ترکیه ایجاد شده، به ایران رسیده و علاوه بر محیط زیست، زندگی عادی مردم را با چالش مواجه کرده است. بر اساس مطالعات زمین شناسی، زمینه‌ها و عوامل متعددی، برای پیدایش طوفان‌های گرد وغبار برشمرده شده است که تقریبا فصل مشترک همه آن‌ها تغییرات اقلیمی، تغییر الگوی بارش، مدیریت نادرست آب، تغییرجهت مسیر رود‌ها در قالب سد سازی‌ها و انتقال آب رود‌ها، ویرانی زیستگاه‌ها، جنگل زدایی، بیابان زایی، گسترش کویر‌ها و بی توجهی به توسعه پایدار بوده است.

 

گروهی از دانشجویان دانشگاه اصفهان با مشکلی مواجه شده اند. معاونت آموزشی این دانشگاه در سال ۹۶ تفاهم نامه‌ای با دانشگاه‌های لبنان و کره جنوبی برای تبادل دانشجو امضا کردند که ناقص بود. دانشگاه در سال ۹۷ و ۹۸ برای رشته‌های ادبیات عربی و کامپیوتر دانشجوی ارشد با شرط ادامه تحصیل در لبنان و کره جنوبی می‌پذیرد، اما دانشجویان اعزام نمی‌شوند و به عنوان دانشجوی پردیس در دانشگاه ادامه تحصیل دادند. حالا بدهی ۱۰ میلیون تومانی به نام آنان تحمیل شد با این حال وزارت علوم برای تقلیل این بدهی کمکی به دانشجویان نمی‌کند.

 

بیشتر بخوانید:



 

مساله آب؛ داستان حل نشده

شهردار بیرجند اخیرا مبلغی برای بدهی شهرداری اعلام کرده که باعث اعتراض اعضای شورای شهر شده است. حالا علاوه بر اعضای شورای شهر، مجمع مطالبه گران خراسان جنوبی که تعدادی از اعضای این مجمع را دانشجویان تشکیل می‌دهند، از شهردار خواسته اند که با شفافیت اطلاعات دقیق تری درباره بدهی شهرداری ارائه دهد.

 

«مارز»؛ دهستانی در ١٠٠ کیلومتری شهرستان قلعه‌گنج؛ جنوبی‌ترین بخش استان کرمان که ٤٠ روستا دارد. روستا‌هایی که تعداد خانوارش از ١٠٠ و ١٥٠ و ٢٠٠ بیشتر نمی‌شود. وارد محدوده جغرافیایی مارز که بشوی، وارد محدوده فقر شده‌ای. هر چه پیش بروی، به اوج و انتها نزدیک‌تر می‌شوی. اوج فقر، انتهای فراموشی.

میانکاله قربانی سیاست‌های سودجویانه می‌شود؟ / مطالبه‌گری دانشجویی در حضوری شدن دانشگاه‌ها

پروژه آبرسانی بن-بروجن گفته می‌شود که با تصویب و تصمیم برخی نهاد‌های امنیتی کار خود را آغاز کرده، مورد اعتراض مردم اصفهان قرار گرفته است. این پروژه آب مورد نیاز خود را از زاینده رود تأمین می‌کند و طغیانی، نماینده مردم اصفهان اعلام کرده که این پروژه معیشت مردم و کشاورزان اصفهانی را به خطر می‌اندازد.

 

کلنگ پروژه احداث پتروشیمی میانکاله در استان مازندران در اسفند سال گذشته بر زمین زده شده که این موضوع به جهت آسیب رساندن به محیط زیست منطقه با مخالفت‌هایی از سوی اهالی روبرو شد.

 

بیشتر بخوانید:



 

سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ رو به پایان است و دانشجویان خود را برای فعالیت بیشتر در سال تحصیلی بعدی یعنی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ آماده می‌کنند؛ اگر شیوع کرونا کاهش یابد و دیگر اوج نگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار