به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، طی مراسمی و با حضور نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز، علیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجت الاسلام انوری مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، رؤسای دانشکدههای کشاورزی، حقوق و علوم اجتماعی، مسئولان و اعضای تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز در تالار شهید باکری، فعالیت حضوری دفاتر دانشکدهای جامعه اسلامی دانشجویان آغاز شد.
در این مراسم، نصراله زده ضمن ابراز خرسندی از آغاز فعالیت حضوری دانشگاهها گفت: دانشگاه بدون حضور دانشجویان معنی و نشاط لازم را ندارد و از اینکه با همّت همه مسئولان شاهد بازگشت نشاط و سرزندگی به دانشگاه هستیم، بسیار خشنودیم.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه دانشجویان وارثان نسل دانشجویان ایثارگر و شهیدی هستند که همزمان با آموزش در دانشگاه در جبهههای جنگ تحمیلی برای صیانت از انقلاب اسلامی تلاش میکردند، افزود: فعالیت شما دانشجویان در تشکل مطالبه گر جامعه اسلامی بااحساس تکلیف نسبت به مسایل مختلف کشور و روحیه انقلابی توأم با اخلاص، شایسته تقدیر است و برای تداوم این مسیر نیاز مبرم به سرلوحه قرار دادن منویات رهبر کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری دارید.
نصراله زاده آرمانگرایی، مطالبه گری و مشارکت در برنامه تولید دانش بنیان را از شاخصههای مهم تشکلهای دانشجویی به ویژه جامعه اسلامی دانشجویان برشمرد و خاطرنشان کرد: دانشجویان بایستی در زمینه تولید علم و تحقق انتظارات رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از مسئولان دانشگاه مطالبه گر باشند و با احساس مسئولیت نسبت به مسائل مختلف، جلساتی برگزار نمایند و در آن از مسئولان دانشگاه در موارد مختلف اعم از مسایل جزیی و کلی تولید علم، مسایل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مطالبه گری نمایند.
در بخش دیگری از این مراسم، حجت الاسلام محمد انوری مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز با استناد به آیات قرآن بر اهمیت ایفای نقش اجتماعی از نگاه دین مبین اسلام در زندگی انسان و سعادت دنیوی و اخروی تآکید نمود و گفت: دو عنصر ایمان و عمل صالح به شرط توصیه به حق و استقامت بر حق موجب سعادت انسان می شود که این امر نیز به واسطه ایفای نقش اجتماعی انسان تحقق مییابد.
در ادامه، جلیل شفق کلوانق رئیس دانشکده کشاورزی ضمن تمجید از فعالیت دانشجویان در تشکلهای اسلامی دانشجویی افزود: نیاز به تقوی و تربیت اسلامی، افزایش مطالعات و اطلاعات جریان شناسی جهت تحکیم اعتقادات و مقابله با جریانات فکری معاند و غربزده را از ملزومات فکری و عملی دانشجویان عضو این تشکلها برشمرد.
محمد عباسزاده، رئیس دانشکده حقوق و علوم اجتماعی کارکرد تشکلهای دانشجویی را به عنوان واسطه بین دانشجو و مسئولان توصیف نمود و افزود: توسعه مشارکت اجتماعی منجر به افزایش سرمایههای اجتماعی و توسعه اجتماع میشود و تشکلهای دانشجویی به عنوان سرمایههای اجتماعی وظیفه خطیری در تقویت پیوند بین دانشجویان و افزایش سرمایههای اجتماعی کشور دارند.
در پایان این مراسم حکم مسئولین دفتر جامعه اسلامی دانشجویان در دانشکدههای کشاورزی، حقوق و علوم اجتماعی، مهندسی عمران و علوم طبیعی اهداء و فعالیت حضوری این دفاتر آغاز شد.