به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، همزمان با روز ضربت خوردن امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و شصتوپنجمین سالروز تولد شهید ابراهیم هادی و همچنین به مناسبت بازگشت پیکر مطهر شهید سیدمرتضی رضا قدیری بیسیم چی در کانال کمیل پس از سی و نه سال، مراسم بزرگداشت این قهرمانان ملی در محل گلزار بهشت زهرای تهران به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی، در قطعه ۲۶ برگزار میشود.
در این مراسم در روز پنجشنبه اول ادریبهشت ماه، حجت الاسلام بیآزار تهرانی درباره آثار و برکات انس با شهیدان در مسیر خوشبختی و ویژگیهای شهید ابراهیم هادی به عنوان یکی از این ستارهها و چگونگی الگوپذیری درست از این قهرمانان سخنرانی خواهد کرد.
در ادامه جواد تاجیک، از راویان دفاع مقدس به بیان خاطرات شهید ابراهیم هادی و نقش برجسته او در میان رزمندگان مدافع حرم و رزمندگان محور مقاومت در دیگر کشورها و همچنین مقاومت بینظیر بیسیمچی گردان کمیل و حماسه شهدای ۲ گردان کمیل و حنظله در پنج روز محاصره در کانال کمیل میپردازد.
در این مراسم محمدحسین پویانفر از ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت به مرثیهسرایی خواهد پرداخت. خاطرهگویی فوتبالیست محمد انصاری و اجرای سرود هادی دلها توسط گروه سرود محبان الحسن (ع) از دیگر برنامههای این مراسم است.
همه ساله در اولین روز اردیبهشتماه، هزاران دلداده راه شهدا در سراسر کشور، مراسم تجدید عهد و بزرگداشتی برای شهید ابراهیم هادی برگزار میکردند که در ۲ سال قبل این مراسم تنها به صورت مجازی برگزار شده بود.
شهید ابراهیم هادی از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبهه گیلانغرب است. او در اول اردیبهشتماه سال ۱۳۳۶ در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان به دنیا آمد. یکی از کارهای شهید ابراهیم هادی در جبهه انتقال مجروحان و شهدا از منطقه به عقب جبهه بود. گاهی اوقات پیکرهای مطهر شهدا در ارتفاعات بازیدراز بر شانههای او مینشست تا به دست خانوادههایشان برسد. سرانجام ابراهیم، در والفجر مقدماتی پنج روز به همراه بچههای گردان کمیل و حنظله در کانالهای فکه مقاومت کرد، اما تسلیم نشد و در ۲۲ بهمن سال ۱۳۶۱ به فیض شهادت نائل آمد. پیکر مطهرش در منطقه ماند، اما مزار یادبود او در قطعه ۲۶ بهشت زهرا قرار دارد.
شهید سیدمرتضی رضا قدیری ۱۹ مردادماه سال ۱۳۳۴ در تهران دیده به جهان گشود، تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و کارمند مخابرات بود. سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. این شهید والامقام به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و ۱۹ بهمنماه سال ۱۳۶۱ که بیسیمچی گردان کمیل بود، در فکه توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکر مطهرش در دی ماه سال ۱۴۰۰ تفحص شد و در بهشت زهرای تهران آرام گرفت.