انگلیسی ها بیشتر از دیگر ملت های غربی نگران اقدامات تروریستی هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۷۸۳
نتايج یک نظرسنجی:

انگلیسی ها بیشتر از دیگر ملت های غربی نگران اقدامات تروریستی هستند

در حالی که رسانه های انگلیس بیشتر از رسانه های دیگر کشورها به احتمال انجام عملیات تروریستی در این کشور دامن می زنند، یک نظرسنجی نشان داد که انگلیسی ها بیشترین نگرانی را از تروریسم دارند.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از یونایتدپرس اینترنشنال، یک نظرسنجی انجام شده توسط موسسه نظرسنجی آنگوس رید پابلیک نشان داد که 74 درصد انگلیسی ها درباره انجام عملیات های تروریستی در این کشور در آینده نزدیک نگران هستند و تنها 15 درصد در اینباره نگرانی ندارند.
 
نتایج این نظرسنجی نشان داد كه 59 درصد آمریکایی ها نگران وقوع عملیات تروریستی هستند و 29 درصد در اینباره نگرانی ندارند.
 
این نظرسنجی همچنین نشان داد که 38 درصد مردم کانادا هم نگران عملیات تروریستی در کشورشان هستند و 54 درصد دراینباره نگرانی ندارند.
 
نظرسنجی مزبور بین 3 تا 5 نوامبر انجام شده و 1024 کانادایی، 2129 آمریکایی و همچنین 2001 انگلیسی در آن شرکت داشته اند.
 
درصد خطای این نظرسنجی سه و یک دهم درصد عنوان شده است./انتهای پیام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار