به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ارزیابی فرآیند توسعه آموزش مجازی در ایام همهگیری کووید ۱۹، بررسی فرصتهای جدید آموزشی بهویژه در عرصه آموزشهای مهارتمحور و کارگاههای مجازی مهارتافزایی، شناسایی چالشهای موجود در زمینهی توانمندسازی آموزشی و تقویت کمیتههای تخصصی و تعریف ماموریتهای جدید، محور گفتگوهای این رویداد خواهد بود.
همچنین بهمنظور بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای ایجاد شده در جهت تحقق عدالت آموزشی در کشورهای اسلامی بهویژه در کشورهای کمبرخوردار، رفع موانع رشد و پیشرفت آموزش هوشمند در بستر مجازی فناوری اطلاعات و ایجاد تسهیلات تبادل دانشجویان، اساتید، محتوای آموزشی و محصولات دانشبنیان، با حضور روسا و نمایندگان ارشد دانشگاهها و موسسات آموزشی جهان اسلام در این رویداد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نمایندگان دانشگاههای عضو شبکه میتوانند با بهرهگیری از تسهیلات فراهمشده توسط ریاست دانشگاه علامه اقبال پاکستان در این گردهمایی حضور یافته و یا از طریق سامانه جامع شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام بزرگترین رویداد دانشگاهی کشورهای اسلامی را بهشیوهی مجازی پیگیری نمایند.
گفتنی است شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یکی از شبکههای کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی کامستک میباشد که میزبانی از آن با جمهوری اسلامی ایران است. این شبکه پایگاهی مهم و غنی برای تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی در بستر مجازی فناوری اطلاعات محسوب میگردد که باهدف تحقق عدالت در عرصه دانش و اندیشه و تعمیق و تثبیت آموختهها و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی دانشجویان، اساتید، دانشگاهها و نخبگان جهان اسلام فعالیت میکند.
سومین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام با هدف تقویت و توسعه همکاریهای علمی و آموزشی دانشگاههای مجازی و موسسات آموزشی کشورهای اسلامی، ۲۱ و ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه علامه اقبال پاکستان برگزار میشود.
در این سفر کریم نجفی برزگر، دبیر کل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام و مهدی عبادی معاون مرکز امور بین الملل هم ریاست دانشگاه را همراهی میکنند و کل هزینههای سفر بر عهده میزبان خواهد بود.