آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۱۸۳۲
سخنگوی وزارت دفاع روسیه:

پدافند هوایی روسیه ۱۱ فروند پهپاد اوکراینی را منهدم کرده است

سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات نظامی این کشور در اوکراین، حدود هزار فروند پهپاد اوکراینی ساقط شده اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که پدافند هوایی روسیه تعداد ۱۱ فروند پهپاد اوکراینی را در منطقه «خرسون» رهگیری و منهدم کرده است.

کوناشنکوف همچنین افزود که علاوه بر این، دو راکت شلیک شده از سامانه پرتاب چندگانه راکت «اسمرچ» نیز در منطقه «خارکیف» رهگیری و نابود شدند.

وی با اشاره به این مسئله که روسیه از زمان آغاز عملیات نظامی خود در اوکراین حدود یک هزار پهپاد اوکراینی را منهدم کرده است، ادامه داد: از زمان آغاز عملیات نظامی، در مجموع تعداد ۱۷۴ فروند هواپیما، ۱۲۵ فروند بالگرد، ۹۷۷ فروند پهپاد، ۳۱۷ سامانه موشک ضدهوایی، ۱۹۸ دستگاه تانک و دیگر خودرو‌های زرهی، ۴۰۸ پرتابگر چندگانه راکت منهدم شده اند.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه افزود که نیرو‌های موشکی و توپخانه‌ای ارتش روسیه ۴۱ مقر فرماندهی نیرو‌های اوکراینی، ۷۶ واحد توپخانه و خمپاره شامل ۳ سامانه خمپاره انداز «گراد» را منهدم کردند.

کوناشنکوف در پایان افزود که جنگنده‌های روسی سه پست فرماندهی و ۲۶ منطقه تجمع نیرو‌ها و انبار مهمات اوکراینی‌ها را هدف قرار دادند و بیش از ۲۱۰ ملی‌گرای اوکراینی را کشتند. همچنین ۳۸ واحد تجهیزات نظامی اوکراین نیز از کار افتاد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار