آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۳۸۰۷
گزارش|

نشاط و سرزندگی جامعه در گرو داشتن دخترانی شاد / مهمترین نیاز دخترها چیست؟

اگر بگوییم رشد و تعالی حقیقی یک جامعه به داشتن دخترانی با نشاط بستگی دارد بیراهه نگفته‌ایم و این دختران هستند که هر جا که حضور آن‌ها کمرنگ شود، کرختی و یکنواختی حاکم می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ دخترها مخلوقاتی بسیار حساس عاطفی و البته با احساساتی زلال و بی‌نظیر هستند.

مخلوقاتی که واژه‌هایی چون "سنگ صبور" و "آرامش" را به خوبی معنا می‌کنند و با حضور مهربان و با احساسشان حال و هوای دیگری به فضای خانه و خانواده می‌بخشند و حال خوب آن‌ها موجب حال خوب و سرزندگی یک جامعه می‌شود.

اگر بگوییم رشد و تعالی حقیقی یک جامعه به داشتن دخترانی با نشاط و خوشحال بستگی دارد بیراهه نگفته‌ایم و این دختران هستند که هر جا که حضور آن‌ها کمرنگ شود، کرختی و یکنواختی در آنجا حاکم می‌شود.

 

"دختران" مخلوقاتی مهربان و مسئولیت‌پذیر

عمده‌ترین نیاز دختران به ویژه در سنینی که به "دوران بلوغ" شهرت دارد، نیاز به محبت و مهربانی است و این نیاز در درجه اول از طرف اصلی‌ترین و مهمترین افراد زندگی یک دختر یعنی از طرف پدر و مادر وی باید تامین شود.

اینکه یک دختر از بودن در کنار خانواده خود حس امنیت و آرامش داشته باشد، به طور کامل به داشتن والدینی آگاه، مسئولیت پذیر و اهل محبت و مهربانی بستگی دارد.

روحیه لطیف و شکننده‌ای که دخترها دارند نباید از دید پدر و مادر پنهان بماند و بی‌توجهی به این روحیه حساس، منجر به گوشه‌گیری و منزوی شدن دختران می‌شود.

حکمفرما بودن یک رابطه دوستانه در کنار تمام رفتارهای مراقبتی که والدین به دلیل حس مسئولیتی که نسبت به خود دارند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. 

پدر و مادر در دوره فعلی دیگر نمی‌توانند از فرزندان خود توقع داشته باشند که مثل دوره ای که خودشان در آن بزرگ شده‌اند، مطیع بی‌ چون و چرای آن‌ها باشند و معمولا برعکس این ماجرا صدق می‌کند و اغلب فرزندان در مواجهه با نظر والدین خود در خصوص اغلب مسائل ساز مخالف می‌زنند و چاره کار این است که رابطه‌ای دوستانه بین آن‌ها وجود داشته باشد.

 

اهمیت توجه والدین به دوران بلوغ و حساسیت‌های آن!

دختران در طول زندگی خود روزهای حساس و پر هیجانی را تجربه می‌کنند و از مهمترین و حساس‌ترین آن‌ها می‌توان به سنین ۹ تا ۱۶ سالگی یعنی پایان کودکی و ورود به دنیای نوجوانی که به عنوان دوران بلوغ از آن یاد می‌شود اشاره کرد.

دوره نوجوانی یا همان دوره بلوغ تغییرات فروانی را در فرزندان و به ویژه در دختران ایجاد می‌کند و به دلیل تغییرات هورمونی در بدن آن‌ها، حساسیتهایشان هم به طور چشمگیری افزایش پیدا می‌کند. 

احساس بزرگ شدن و تمایل به انجام کارها به طور مستقل، حساسیت های رفتاری، استرس و اضطراب، افسردگی های مقطعی و … از جمله مواردی است که می‌توان به عنوان مسائل دوران بلوغ دختران به آن‌ها اشاره کرد.

 

ضرورت توجه بیشتر مسئولان به نیازمندی دختران!

رشد هر چه بهتر دختران در محیطی سالم و آرام و بها دادن به شخصیت آن‌ها به همان اندازه که شخصیت مردها در جامعه محترم شمرده می‌شود، در پویایی و حتی سطح امنیت جامعه تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.

امروزه اهمیت دادن به دختران و نقش حضور آن‌ها در عرصه‌های مختلف اجتماع همانقدر مهم است که حضور مردان اهمیت دارد و در موارد زیادی چه بسا این دختران و زنها هستند که با نقش آفرینی هنرمندانه خود اسباب توسعه و پیشرفت را برای همه مردم جامعه فراهم می‌کنند. 

جامعه‌ای که زنان و دختران خلاق، آرام و با انگیزه داشته باشد که دغدغه برخورداری از حداقل حقوق انسانی را نداشته باشند روی موج پیشرفت و عدالت سوار است و جایی برای تبعیض‌های جنسیت زده منسوخ درروزگار فعلی ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار