آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۴۵۶۶
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی اصفهان خبر داد

برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی اصفهان برای مقابله با تنش آبی ۱۰ هزار هکتار باغ / اصفهان بیش از ۸۵ هزار هکتار باغ دارد!

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از وجود بیش از ۸۵ هزار هکتار باغ در این استان خبر داد. این در حالی است که نماینده اصفهان در مجلس از مردم خواست در بالادست زاینده رود باغ احداث نکنند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمدرضا رییس زاده، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرد که ۱۰ هزار هکتار از باغ‌های این استان در معرض تنش آبی قرار دارند.

رییس زاده بیان کرده که رسیدگی به این باغ‌ها برای جلوگیری از خشک شدن در اولویت اقدامات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان قرار دارد.

براساس آمار سازمان جهاد کشاورزی اصفهان مساحت باغ‌های اصفهان ۸۵ هزار و ۴۰۰ هکتار است و سال قبل حدود نیمی از باغ‌ها با تنش آبی روبه رو بودند.

او همچنین اعلام کرده که امسال و با برنامه ریزی تخصیص آب زاینده رود در نوبت‌های مختلف احتمال دارد خطر این تنش آبی کاهش باغ‌های اصفهان کاهش یابد.

رییس زاده همچنین اعلام کرده است که باتوجه به تداوم خشکسالی در استان، توسعه باغ در استان نخواهیم داشت، اما حفظ باغ‌های موجود استان اهمیت بالایی دارد.

به گفته او از مجموع باغ‌های اصفهان ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار گلخانه و ۷ هزار و ۸۰۰ هکتار مزارع کشت گیاهان دارویی است.
به این ترتیب بیش از ۱۰ هزار هکتار از باغ‌های اصفهان گلخانه یا مزارع کشت گیاهان دارویی است که این رقم با مساحت همه باغ‌های این استان، حدود ۷۰ هزار هکتار فاصله دارد.

با این حال گفته می‌شود که در اصفهان، به ویژه در بالادست زاینده رود، باغ‌های شخصی زیادی احداث شده است که بخش زیادی از سهم آب زاینده رود را مورد مصرف قرار می‌دهد.

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پیامی ویدئویی از مردم اصفهان می‌خواهد از خرید ملک در بالادست زاینده رود خودداری کنند.

کد ویدیو


گفتنی است، پاییز سال گذشته تنش آبی در اصفهان به اوج رسیده بود و که باعث بروز اعتراضات کشاورزان این استان برای تخصیص آب کشت پاییزه شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار