به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث به سیاستهای ویژه وزارت میراث فرهنگی در راستای مشارکت فعالان گردشگری در توسعه این صنعت اشاره کرد و افزود: «اهداف وزارت میراث تنوع بخشی به موضوع گردشگری و تجربهگرا کردن این حوزه است. در همین راستا برنامه ریزی برای تشکیل ۴۹ میز تخصصی در قالب ۱۳ کمیته ملی در حال انجام است.»
او تصریح کرد: «اولین میز تخصصی گردشگری خوراک ملل در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد که از مراکز اصلی گردشگری موفق شهر تهران است، برگزار شد که با توجه به اهمیت این مکان گردشگری میتواند به مرکزی برای ترویج گردشگری غذا در شهر تهران تبدیل شود.»
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با بیان اینکه برای تشکیل میزهای تخصصی ملل نیز در حال برنامهریزی هستیم، افزود: «این تجربه در کشورهای مختلف انجام شده و در داخل کشور نیز در وزارت ورزش تحت عنوان کمیتههای مختلف اجرا شده که موفقیتآمیز بوده است.»
فاطمی تصریح کرد: «طرح کمیتههای ملی گردشگری و میزهای تخصصی برای ارسال به شورای عالی میراثفرهنگی آماده است.»
او در ادامه درباره میزهای تخصصی گردشگری خوراک توضیح داد: «در این حیطه تشکیل چهار میز تخصصی غذاهای ایرانی، ملل، سردنوشها و گرمنوشها همچنین نان و شیرینی برنامهریزی شده است.»
فاطمی نقش وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را در تشکیل میزهای تخصصی حمایتگری و تسهیلگری عنوان کرد و افزود: «هدف اصلی ما بهعنوان دولت برای تشکیل این میزها حل مسائل و مشکلات است و در نقش حمایتگر کنار بخش خصوصی خواهیم بود.»
فهیم حبیبی معاون فرهنگی شرکت نوسازی عباسآباد با بیان اینکه در اراضی عباسآباد فضای قابل توجهی به غذا اختصاص دارد و خوراک جزو مهمی از این مجموعه محسوب میشود، افزود: «برای برگزاری هرگونه رویداد مربوط به خوراک و گردشگری در این مکان آمادگی داریم و امیدواریم پایگاه هویتمندی از گردشگری خوراک را در اراضی عباسآباد شکل دهیم.»
در پایان این نشست با غذاهایی از کشورهای پاکستان، ارمنستان، افغانستان، یونان، چین، هند، ژاپن، اسپانیا، ترکیه، ایتالیا فرانسه، ترکمنستان از حاضران پذیرایی شد.