آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۶۲۶

موج جدید بازداشت‌ها در شرق عربستان

منابع معارض سعودی خبر دادند که نیرو‌های امنیتی این کشور موج جدیدی از دستگیری‌ها را در مناطق شرقی عربستان آغاز کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه خبری العهد گزارش داد، سرویس‌های امنیتی سعودی ماه ژوئیه گذشته حملات شدیدی را در قطیف، الأحساء و الدمام انجام دادند و بدون هیچ مقدمه‌ای، ساره العلی را از الاحساء بازداشت کردند. این نیرو‌ها همچنین «عبد المجید بن حجی الأحمد» را که یکی از اساتید حوزه علمیه است، بازداشت کردند.

به گزارش این پایگاه خبری، نیرو‌های سعودی همچنین حسین رجب، حسین المطوع و موسى علی الخنیزی را بازداشت کردند. منابع معارض آل سعود گفتند که فصل مشترک این بازداشتها، فعالیت رسانه‌ای این افراد بوده است؛ زیرا در شبکه‌های اجتماعی و تریبون‌های خبری، فعال بودند و رویکردی در تضاد سیاست محمد بن سلمان، ولی عهد سعودی داشتند.

این منابع با بیان اینکه این افراد بازداشت شده، تا این لحظه از ارتباط با خانواده‌های خود محروم هستند، تصریح کردند: نیرو‌های سعودی تمامی وسایل ارتباطی آنان را گرفته‌اند.

منابع مذکور با اشاره به ممانعت مسئولان آل سعود از زندگی آزادانه شهروندان این کشور خاطر نشان کردند از شرایط زندانی شدن «مرتجى قریریص» خردسالترین زندانی سیاسی در سعودی ابراز تأسف کردند.

به گفته این منابع، او برادر شهید علی قریریص است که مسئولان سعودی وی را در ۲۳ دسامبر ۲۰۱۱ و در جریان حضور در راهپیمایی اعتراضی مسالمت آمیز در القطیف، شهادت رساندند. وی فرزند یکی از بازداشتی‌های سابق به نام عبدالله قریریص است. دو برادر دیگر وی هنوز در بازداشت هستند و یکی از آن‌ها هر لحظه تهدید به اعدام می‌شود.

منابع معارض آل سعود همچنین گفتند، مرتجی در حالی که سوار بر دوچرخه بود، در کودکی بازداشت و به اعدام محکوم شد. دادگاه موسوم به مقابله با تروریسم سعودی، اما پس از فشار‌های بین‌المللی، اعدام وی را به ۱۲ سال کاهش داد؛ لذا مسئولان سعودی فقط از روی ناچاری، مجازات او را کاهش دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار