به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرهادی درباره ساخت مسکن اظهارداشت: شورای ششم و شهرداری تهران به طور یکپارچه و منسجم به دنبال ایجاد بسترهای رفع مشکلات شهروندان هستند و ساخت مسکن نیز در راستای رفع یکی از بزرگترین مشکلات خانوارهای تهرانی است.
وی با بیان اینکه سازمان نوسازی با جدیت به این مساله ورود پیدا کرده است، گفت: توجه به مناطق پایینی تهران و کاهش فاصله جنوب و شمال در دوره جدید مدیریت شهری وجود دارد.
پیرهادی با بیان اینکه موضوع نیاز به مسکن در کلان شهر تهران بسیار مهم است، یادآور شد: در تهران یک میلیون مسکن کم داریم و در سالهای گذشته به نیاز مردم بی توجهی شده است.
وی هزینه اجاره مسکن را بیشترین هزینه در سبد خانوار به ویژه خانوار تهرانی عنوان کرد و افزود: به گفته کارشناسان، مردم برای اجاره نشینی بیش از ۶۵ درصد از درآمد خود را هزینه میکنند و آرزوی صاحب مسکن شدن مردم به ۶۷ سال رسیده است.
وی با اشاره به طرح ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی با مدیریت شهرداری تهران، اظهارداشت: ۱۰ هزار واحد از این ۱۸۰ هزار واحد را بنیاد مسکن میسازد که ۳ هزار واحد مسکونی امروز با تلاش معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران کلنگ زنی شد.
پیرهادی با بیان اینکه شهرداری تهران نسبت به کاهش زمان صدور پروانه ساخت در سامانه شهرداری تهران اقدام کند و میزان رضایتمندی شهروندان را افزایش دهد، تاکید کرد: زمانی رضایتمندی شهروندان حاصل میشود که مردم در عمل شاهد کاهش زمان صدور پروانه باشند و شهرداری باید در این زمینه اقدام عاجل انجام دهد.
وی یادآور شد: البته معاونت شهرسازی برنامه ریزیهای را در این خصوص انجام داده که با هک سازمان فاوای شهرداری تهران، این مسأله به تاخیر افتاده و هرچه سریعتر باید به رفع این مشکل سازمان فاوا اقدام شود، تا کاهش زمان صدور پروانه هرچه سریعتر محقق شود.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت نوسازی بافت فرسوده پایتخت، اظهار داشت: نوسازی در بافت فرسوده در سلامت روحی و روانی شهروندان بسیار موثر است.
وی، توجه به بازسازی بافت فرسوده را یکی از نکاتی دانست که در دوره جاری شورای شهر مورد توجه است و گفت: ارتقای کیفیت زندگی مردم و تامین سرانههای هفتگانه در بافت فرسوده به مرور کمبودهای موجود در این بافتها را رفع میکند.