به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالخالق عبدالله» مشاور اسبق «محمد بن زاید»، ولی عهد ابوظبی اذعان کرد که «نمایش مضحک استقبال از اسرائیل به پایان رسید».
پایگاه خبری عربی-۲۱ به نقل از عبدالله که از اساتید علوم سیاسی است، گزارش داد: «اطلاع دارم که در این تابستان، هیچ اماراتی برای گردش به اسرائیل نرفته است. هر کس هم که رفته، به صورت پنهانی و با خجالت بوده است».
وی درباره علت این اظهار نظر خود، به نظرسنجی استناد میکند که در توئیتر منتشر شده؛ به نحوی که نظرسنجی نشان داد که ۷۱ درصد از مردم امارات با نتایج توافقهای سازش موسوم به «ابراهیم» برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالف هستند.
به گفته مشاور بن زاید، ۳۵ درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند، گفتند که عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، بسیار منفی است.
انستیتو واشنگتن ۲۴ تیر ماه گذشته نظرسنجی منتشر کرد که نشان میداد شمار شهروندان ساکن در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که مخالف سازش با صهیونیستها هستند، افزایش یافته است.
مغرب، اردن، مصر، امارات، بحرین و سودان شش کشور عربی هستند که با میانجیگیری دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا دست به عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی زدند.
تیرماه امسال، شرکت هواپیمایی امارات عربی متحده از نخستین پرواز رسمی به فرودگاه «بن گورین» در تلآویو پایتخت رژیم موقت صهیونیستی خبر داد.
«محمد آل خاجه» سفیر امارات در رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از این سفر، با این ادعا که امیدوار است افتتاح این مسیر هوایی، راه تازهای ایجاد کند که فرصتهایی را برای مردم امارات به همراه داشته باشد، از شرکت هواپیمایی امارات به خاطر این پرواز تشکر کرد.
این در حالی است که نفتالی بنت نخست وزیر پیشین رژیم موقت صهیونیستی نوزدهم خرداد ماه گذشته در کاخ «الشاطی» به دیدار محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات عربی متحده رفت.
بنت در این دیدار، انتخاب بن زاید به عنوان رئیس جدید امارات را تبریک گفت و مدعی شد که رژیم صهیونیستی در پی اقدامات مشترک با امارات است تا بتواند افقهای همکاری خود را در مرحله آینده گسترش دهند.
بن زاید هم از مواضع بنت نسبت به حکومت و مردم امارات قدردانی کرد. در این دیدار طرفین، «مسیرهای همکاری دوجانبه و فرصتهای توسعه در زمینههای مختلف به ویژه سرمایهگذاری، اقتصادی و توسعه در خصوص امنیت غذایی و بهداشت را بررسی کردند».