تقارن هفته مقدس با ماه رمضان موجب اتصال ارزش ها مي شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، حيدر بهرامي چهارشنبه در نشست خبري در تشريح برنامه هاي هفته دفاع مقدس در شيراز با بيان اينكه دفاع مقدس سخت ترين آزمون براي ملت شهيد پرور ايران به رهبري حضرت امام خميني(ره) بود، اظهار داشت: دفاع مقدس جنگ بين المللي را با دستان خالي و تفكر الهي به دانشگاهي انسان ساز تبديل كرد.
وي به خودجوشي بيشتر نهادهاي دولتي و مردمي در اين هفته اشاره كرد و افزود: در اولين روز اين هفته، نيروهاي مسلح اقتدار خودشان را با رژه به استكبار و عالميان نشان مي دهند.
بهرامي تجليل از اصناف و بازاريان، غبارروبي از گلزار شهداء، برنامه شعر دفاع مقدس، ويژه برنامه اي با نقش عملكرد فرهنگيان دفاع مقدس و دستاوردهاي آنان در بوستان آزادي، مسابقه كتابخواني، بازديد رايگان رزمندگان اسلام از اماكن تاريخي، افتتاح چند پروژه عمراني، پخش خياباني تئاتر دفاع مقدس، پخش فيلم «شب به خير فرمانده» با حضور كارگردان اين فيلم در دانشگاه، خاطره گويي و تجليل از جانبازان عرصه دفاع مقدس را از جمله برنامه اين هفته دفاع مقدس عنوان كرد.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان فارس همچنين به تدريس روايت دفاع مقدس در دانشگاه آزاد شيراز و كازرون از سال جاري اشاره كرد.
وي همچنين به شخصيت و ابعاد روحي حضرت امام(ره) اشاره كرد و گفت: ايجاد اعتماد به نفس در مردم و قواي مسلح، نقش مرجعيت و رهبري، تقويت روحيه مردم – منادي وحدت – ايجاد فرهنگ شهادت و ... از جمله ابعاد شخصيتي اين بزرگوار است كه بايد به آن توجه ويژه شود./انتهاي پيام/