به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دفتر امور موسیقی، برابر آئین نامه نظارت بر انتشار و اجرای آثار موسیقایی، شورای رسیدگی به تخلفات انتشار و اجرای آثار موسیقایی در دفتر موسیقی تشکیل میشود.
اعضای این شورا طبق آئین نامه شامل نمایندگانی از تشکلهای حوزه موسیقی، نماینده شورای شعر، ترانه و کلام، نماینده شورای موسیقی این دفتر و مدیران دفتر موسیقی هستند. این در حالی است که در ۸ جلسه برگزار شده شورای رسیدگی به تخلفات ۴۴ رأی صادر شده است.
در این جلسات تخلفات صورت گرفته از سوی شرکتها، موسسات، خوانندگان و گروههای موسیقی در حوزه انتشار و اجرای آثار موسیقایی رسیدگی شده که از آرای صادره از سوی این شورا میتوان به تذکر شفاهی یا کتبی (بدون درج در پرونده)، تذکر شفاهی یا کتبی (با درج در پرونده)، تعلیق مجوز یا مجوزهای مورد تقاضا (از یک ماه تا یک سال) و عدم صدور مجوزهای جدید (از سه ماه تا یک سال) اشاره کرد.
انتشار آثار بدون اخذ مجوز از دفتر موسیقی، عدم تطبیق اثر صوتی و تصویری منتشر شده با مجوز صادره از سوی دفتر موسیقی، انجام حرکات نمایشی در اجرای صحنهای موسیقی بدون اخذ مجوزهای لازم، به کار بردن کلمات ناشایست بر روی استیج، پوشش نامناسب خواننده و اعضای گروه، اجرای پلی بک، حضور افراد غیرمرتبط بر روی استیج حین اجرای صحنهای، پخش نماهنگ و محتوای بدون مجوز یا خارج از موارد تعریف شده و هرگونه رفتار خارج از عرف اجراهای صحنهای توسط خواننده و یا اعضای گروه، تأخیر در شروع اجراهای صحنهای از سوی برگزارکنندگان، جعل مجوزهای دفتر موسیقی و موارد مشابه برخی مصادیق تخلفات اجرای آثار موسیقایی هستند.
برابر آیین نامه، چنانچه تخلفات رخ داده در هر استانی باشد، آن استان با تشکیل جلسات مشابه، صلاحیت رسیدگی به موارد مربوطه را دارد.