آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۴۳۲۳
مقیمیان در گفتگو با دانشجو:

جستجوی مفقودان در امام‌زاده داوود و فیروزکوه ادامه دارد/ توزیع ۱۴۰۰ بسته غذایی میان حادثه‌دیدگان

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: حدود ۱۴۰۰بسته غذایی و تغذیه اضطراری میان حادثه دیدگان فیروزکوه توزیع شد.

مهیار مقیمیان مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان شهرستان فیروزکوه گفت: با توجه به حجم سنگین خسارات و سیل در شهرستان فیروزکوه، عمده تمرکز نیروهای امدادرسان بر این شهرستان متمرکز شده است. ساعاتی قبل هم نیز رئیس جمهور در محل حادثه حضور یافت و از نزدیک توصیه‌هایی را بیان و موارد را مورد به مورد بررسی ‌کرد. در حال حاظر نیروهای امدادرسان در محل حادثه حضور دارند و عملیات از همان لحظات ابتدایی در فیروزکوه و پس از بارش باران شدید که در امام زاده داوود اتفاق افتاد آغاز شد، زیرا سیلاب بلافاصله به سمت منطقه فیروزکوه، دماوند و زرین‌دشت حرکت کرد.

وی افزود :عملیات موردی نیز در منطقه پاکدشت انجام شده اما چون سیل به میزان و شدت سیل زرین‌دشت نبود، سریعاً شرایط را کنترل کردیم. به صورت کلی امام‌زاده داوود دچار بحران شدیدتری شده که از همان ساعات ابتدایی، آتش‌نشانی و دستگاه‌های مربوطه وارد عمل شدند و اکنون امدادرسانی و عملیات برای آن منطقه رو به پایان است.

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران با بیان اینکه سیلاب از چند نقطه مختلف وارد فیروز کوه شده و گستردگی این حادثه در این منطقه بیشتر است، عنوان کرد: سیلاب منجر به آسیب به خودروها، منازل و ریل راه‌آهن که به سمت شمال کشور درجریان است شده است.

مقیمیان در ادامه اضافه کرد: باتوجه به حضور امدادگران، آتش‌نشانان و نیروهای سپاه پاسداران بلافاصله مسیر ریلی، جاده‌ها بازگشایی شد و بیشترین مشکل و دغدغه ما امدادرسانی به خانواده‌هایی بود که زیر آوار بودند که بلافاصله راهداری و شهرداری‌های منطقه با لودرها و گریدر ها مسیر را باز ‌کردند تا امدادگران با سگ‌های مسیریاب افرادی که زیرآوار محبوس بودند را نجات دهند. حتی چند نفر از عزیزان هم به صورت زنده از زیر آوار نجات یافتند.

وی در بخش دیگر از این گفتگو آماری از تجهیزات به کار گرفته شده در بخش امدادرسانی به منطقه زرین‌دشت اشاره کرد و گفت: مناطقی مانند زرین دشت، مزداران، آتشان و خمده بیشترین تأثیر را در این سیل متحمل شده‌اند. مجموع نجاتگران و امدادگران و عوامل عملیاتی هلال احمر استان تهران که دو استان مازندران و سمنان را نیز پشتیبانی کردند بالغ بر ۲۸۰نفر بودند. حدود ۳۰ دستگاه خودروی عملیاتی ازجمله آمبولانس و جت نجات و عواملی از این دست درگیر این عملیات بودند. همچنین حدود ۱۰قلاده سگ در این منطقه عملیات جستجو انجام دادند. از سوی دیگر ۶ سورتی پرواز متعلق به امداد هوایی سازمان امداد و نجات هلال احمر انجام شد و حدود هزار و 400 بسته غذایی و تغذیه اضطراری میان حادثه‌دیدگان توزیع شد. حدود ۹۰ نفر اسکان اضطراری و ۴۰ نفر هم مصدوم سرپایی وجود داشت که امدادرسانی به این عزیزان انجام شده است.

مقیمیان در پایان گفت: برای منطقه امام‌زاده داوود بالغ بر ۶۰۰ نیروی عملیاتی کادر داوطلب از هلال احمر استان تهران، البرز و قزوین در این عملیات کمک کردند و همچنین بالغ بر ۶۵ خودروی عملیاتی در حادثه سیل امامزاده داوود حضور داشتند و کمک‌رسان عملیات بودند. لازم به ذکر است که جستجوی مفقودان در هر دو نقطه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار